x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

20 Aug 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt
Sursa foto: Dominic Ebenbichler/Reuters

20 august 2009



FRF DĂ BANI LA BUFTEA
Federaţia Română de Fotbal şi Primăria Buftea au semnat un parteneriat prin care în oraşul ilfovean va fi construită o bază sportivă în valoare de 3,5 milioane de euro. UEFA, prin programul Hattrick, a alocat 2,5 milioane de euro pentru acest proiect, iar FRF va contribui cu un million de euro. Complexul se va întinde pe 4,7 hectare şi va cuprinde trei terenuri de fotbal - unul cu iarbă şi două sintetice - instalaţie de nocturnă, tribune, vestiare, cabinet medical şi sală de conferinţe. Lucrările vor începe în luna octombrie.

COSTEA, RETROGRADAT
Fotbalistul Florin Costea a fost trimis la echipa a doua a Universităţii Craiova şi va lipsi la meciul de vineri cu FC Braşov, din etapa a 4-a a Ligii 1. Oficial, acesta ar fi suferit o accidentare ieri-dimineaţă având nevoie de o pauză de cinci-şapte zile, însă surse din cadrul clubului susţin că el s-a certat din cauza banilor cu patronul Adrian Mititelu. Costea a participat deja la o primă şedinţă de pregătire cu formaţia secundă, sub comanda antrenorului Florin Ispas. (Mario Morcov)

APROAPE DE MEDALIE
Monica Stoian (foto) a ocupat locul 4 în proba de aruncare a suliţei din cadrul Campionatelor Mondiale de atletism, aceasta fiind cea mai bună performanţă realizată de sportivii români la competiţia de la Berlin. Ea a aruncat chiar din prima încercare 64, 51 m, îmbunătăţindu-şi cu mai bine de 2,5 metri recordul carierei. Cea de-a doua româncă prezentă în finală, Maria Negoiţă, s-a clasat pe locul 10, cu 57,65 metri.
În semifinalele la 400 m garduri, Angela Moroşanu a ocupat locul 3 în seria 1 şi s-a calificat în finală. Ea a realizat al treilea rezultat al zilei, 54,15 secunde, şi se numără printre favorite în finala programată în această seară. La disc, Nicoleta Grasu a aruncat 61,78 metri în calificări, suficient pentru accederea în finală.

MUTU, ZERO REUŞITE
Adrian Mutu a fost titular şi a evoluat 64 de minute pentru Fiorentina, care a terminat la egalitate, 2-2, meciul din deplasare cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor. "Zero idei, zero reuşite şi zero prestaţie. Dorinţa de a-şi descătuşa furia după accidentare s-a văzut. Cu toate acestea, Mutu a fost destul de greoi şi aproape niciodată nu a reuşit să-şi depăşească adversarul direct. Intenţiile lui sunt bune, dar jocul încă nu", a notat site-ul firenzeviola.it. "O seară proastă pentru român, care a părut copleşit. Nu a reuşit să realizeze măcar o fază demnă de semnalat", a scris violanews.com, în timp ce site-ul goal.com a fost chiar mai acid: "Il Fenomeno a fost o copie proastă a sa. A făcut o partidă ruşinoasă, pierzând toate baloanele primite".

×
Subiecte în articol: sport