x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

25 Aug 2009   •   00:00

25 august 2009



FOTBAL PE PLAJĂ
Echipa naţională a României s-a calificat în Superliga Europeană de fotbal pe plajă, după ce a învins, cu scorul de 5-2, reprezentativa Greciei, în finala turneului de calificare. În cadrul competiţiei care a avut loc în Portugalia, în perioada 20-23 august, selecţionata României, antrenată de Nelu Stancea, a câştigat Grupa B după ce a învins Turcia, scor 5-3 şi Belarus, scor 3-2. Jocurile din grupa de elită vor avea loc anul viitor.

N. DICĂ, DOUĂ GOLURI
Nicolae Dică a debutat cu o dublă în tricoul formaţiei elene Iraklis Salonic, în meciul câştigat cu 2-1 pe terenul echipei pregătite de Ilie Dumitrescu, Panthrakikos. Dică a punctat în minutele 29 şi 77, în timp ce pentru gazde a înscris tot un român, Marius Mitu ('69). "Am reuşit să marchez două goluri spectaculoase, am primit multe felicitări după joc pentru execuţiile mele. Îmi doresc să joc la fel de bine şi pe viitor pentru că visez să revin la echipa naţională", a spus Dică. El şi cu Victoraş Iacob au fost titulari la Iraklis, în timp ce Ilie Dumitrescu l-a titularizat doar pe Daniel Orac, Marius Mitu intrând în minutul 58.

ITALIA, ETAPA 1
Rezultate: Inter - Bari 1-1 (Chivu a fost rezervă la Inter); Udinese - Parma 2-2; Palermo - Napoli 2-1 (La Palermo, Goian a fost rezervă); Livorno - Cagliari 0-0; Catania - Sampdoria 1-2; Juventus - Chievo 1-0; Lazio - Atalanta 1-0 (Ştefan Radu a fost rezervă la Lazio); Genoa - AS Roma 3-2; Bologna - Fiorentina 1-1 (Mutu a marcat în minutul 64 pentru Fiorentina); Siena - Milan 1-2 (Codrea a fost titular la Siena).

SUPERCUPA SPANIEI
FC Barcelona a câştigat Supercupa Spaniei, după ce a învins acasă cu 3-0 pe Athletic Bilbao, în manşa retur a competiţiei. Golurile catalanilor au fost marcate de Messi '50 şi '68 din penalty şi de Krkici '72. În tur, la Bilbao, Barcelona s-a impus cu 2-1.

×
Subiecte în articol: sport