x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

01 Sep 2009   •   00:00
LIGA LA TVR
Începând cu sezonul 2009-2010, UEFA Champions League va fi transmisă de Televiziunea Română. În perioada 15 septembrie - 9 decembrie, TVR va difuza 12 partide din faza grupelor, primele opţiuni printre care se numără şi me­ciurile campioanei României, Unirea Ur­ziceni. În primăvara lui 2010 vor fi transmise opt întâlniri din faza optimilor, cele mai importante patru confruntări din sferturi, precum şi cele două semifinale tur-retur. De asemenea, TVR va difuza finala competiţiei, programată la 22 mai 2010 la Madrid. Nu vor lipsi transmisiunile de la tragerile la sorţi, precum şi emisiunile speciale şi rezumatele zilei.

HIZO NU PLEACĂ
Antrenorul Viorel Hizo susţine că nu s-a gândit să renunţe la banca tehnică a Ra­pidului ca urmare a eşecului din meciul cu Astra, scor 1-3. "Este impardonabil modul în care am pierdut partida de sâmbătă. Toată lumea este responsabilă pentru acest eşec. Nu avem nici o scuză. Nici nu pot să îmi explic cum am putut să jucăm atât de slab în a doua repriză. Dacă am luat în calcul demisia? Sunt zvonuri", a afirmat tehnicianul giuleştenilor.
Referitor la faptul că unii jucători ar fi nemulţumiţi de antrenamente, Hizo a precizat: "Sunt profesionişti şi, la orice oră din zi şi noapte, trebuie să facă ceea ce li se cere".

ACCIDENTĂRI
Fotbalistul lui Anderlecht, Marcin Wasilewski, a suferit o fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, în partida de duminică seară cu Standard Liege, scor 1-1. Polonezul a fost victima unei intrări dure din partea mijlocaşului Axel Witsel. Antrenorul Ladislau Boloni i-a luat însă apărarea elevului său: "Când am mers la vestiare, Witsel plângea ca un copil. Nu e tipul de fotbalist care să facă un fault aşa dur în mod voluntar". Anderlecht, adversara lui FC Timişoara în grupa A a Ligii Europa, nu va mai conta la următoarele meciuri nici pe cehul Jan Polak, care a suferit o ruptură de ligamente la genunchi.

ŞAH
Începând de vineri, 4 septembrie, 150 de şahişti din ţară şi din străinănate se vor întrece la Eforie Nord în cadrul Festivalului Internaţional de Şah Siciliana, aflat la prima ediţie. Turneul reprezintă o ultimă verificare a loturilor cluburilor participante la Superliga Naţională de Şah a României, care va avea loc tot la Eforie Nord în perioada 17-27 septembrie. Organizatorii competiţiei, Clubul Sportiv Siciliana, Primăria Eforie, DSJ Constanţa, SINDROMANIA şi Coca-Cola, pun la dispoziţia concurenţilor fonduri de premiere de peste 25.000 de lei şi asigură transmisia în direct a partidelor pe internet.

×
Subiecte în articol: sport