x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Sep 2009   •   00:00

9 septembrie 2009



BĂNĂŢENII, LA BUZĂU
Meciul FC Timişoara - Astra, din etapa a 6-a, programat iniţial pe Stadionul Giuleşti, se va juca în cele din urmă pe arena Gloria din Buzău, ca urmare a unor neînţelegeri între oficialii bă­nă­ţenilor şi cei rapidişti. "Vom juca la Bu­zău, ne-am înţeles repede cu cei de acolo. Dar mă simt trădat de Copos şi de Hizo. Asta cu atât mai mult cu cât Copos şi-a dat avizul, iar apoi Hizo ne-a spus că nu se poate. Vorbisem chiar şi despre bani, plăteam tot ce trebuia, dar văd că nu au vrut nici aşa", a declarat patronul gru­pă­rii timişorene, Marian Iancu. Bănăţenii au depus o cerere de a juca un meci pe alt stadion, deoarece gazonul de pe Stadi­o­nul Dan Păltinişanu a fost schimbat.

ARBITRI ÎN EUROPA
Potrivit CCA, Alexandru Tudor va conduce meciul Lille - Valencia (17 septembrie), iar Cristi Balaj va fi delegat la BATE Borisov - Everton (1 octombrie), din grupele Ligii Europa, în sistemul experimental cu şase arbitri pe care UEFA îl testează în această fază a competiţiei. Tudor va fi ajutat la cele două linii de Cristian Nica şi de Aurel Oniţa, iar în spatele porţilor, asistenţi adiţionali vor fi Ovidiu Haţegan şi Marius Avram. Rezer­vă va fi R. Petrescu. La rândul său, Cristi Balaj, delegat la BATE Borisov - Everton, va fi secondat de Adrian Vidan şi Zoltan Szekely, în timp ce asistenţi adiţionali vor fi Augustus Constantin şi Istvan Kovacs. Rezervă este R. Dumitru.

FĂRĂ MEDALIE LA BOX
România nu a reuşit să obţină nici o medalie la Campionatele Mondiale de Box, care se desfăşoară la Milano, după ce toţi cei nouă pugilişti participanţi din ţara noastră au părăsit competiţia înainte de faza sferturilor de finală. La categoria 54 de kilograme, Răzvan An­dre­iana a fost eliminat în turul al treilea, la puncte, scor 9-12, de cubanezul Yankiel Leon Alarcon. De asemenea, la categoria 81 de kilograme, Constantin Bejenaru a fost învins, la puncte, scor 7-19, tot în turul al treilea, de indianul Dinesh Kunar. În plus, la categoria peste 91 de kilogra­me, Răzvan Cojanu a pierdut la puncte, cu scorul de 9-13, în faţa lui Romano Kapitonenko din Ucraina.

BABBEL NU SE LASĂ
Antrenorul lui VfB Stuttgart, Markus Babbel, susţine că va folosi în conti­nuare sistemul rotaţiei jucătorilor, în ciuda criticilor primite prin interme­diul presei. "Avem mulţi fotbalişti de ca­litate în lotul nostru. La câte partide sunt în program, fiecare jucător are nevoie de câte o pauză, pentru a putea da un randament bun şi în primăvara anului viitor", a spus Babbel. Tehnicianul a recunoscut însă că este nemulţumit de poziţia a noua ocupată de echipa sa după primele patru etape din Bundesliga. Stuttgart este adversara Unirii Urziceni în grupa G a Ligii Campionilor. Cele două echipe se vor întâlni la 29 septembrie în Bucureşti şi la 9 decembrie în Germania.

×
Subiecte în articol: sport