x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Sep 2009   •   00:00

10 septembrie 2009



ROMAN NU PLEACĂ
Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, a precizat ieri că a primit asigurări de la preşedintele Dinu Gheorghe că pentru moment jucătorii Mihai Roman şi Sabrin Sburlea nu vor fi transferaţi. "Este foarte bine că Mihai Roman stârneşte interesul şi că lumea îl caută şi îl vrea. Totuşi, cel puţin deocamdată, preşedintele Dinu Gheorghe a spus că pot sta liniştit, că cei doi nu vor pleca. Nu cred că va apărea acum o ofertă cu adevărat fabuloasă pe care clubul să nu o poată refuza. Nu mă gândesc în acest moment la altceva, decât că sunt jucătorii Braşovului şi că aşa vor rămâne", a spus tehnicianul grupării de sub Tâmpa.

LOBONŢ, GATA DE JOC
Portarul Bogdan Lobonţ este refăcut complet după accidentarea suferită acum şase luni şi aşteaptă ca antrenorul Claudio Ranieri să decidă când îl va folosi. "Am lucrat foarte bine până acum şi sunt pregătit să intru în teren. Sunt sută la sută recuperat după accidentare, sunt la dispoziţia antrenorului pentru meciul cu Siena, însă doar el şi sttaf-ul tehnic vor decide dacă voi juca", a spus Lobonţ la prima sa conferinţă de presă la AS Roma. Deşi va purta tricoul cu numărul 1, românul a afirmat că nu a venit la grupara "giallorossa" din postura de titular, dar că este gata şi să lupte pentru un loc în primul unsprezece.

MODELUL CLIJSTERS
Serena Williams se gândeşte să apeleze la "metoda Kim Clijsters" pentru a deveni mai rapidă. "Am văzut ce bine se deplasează. Pare mult mai rapidă decât înainte să se retragă, acum doi ani. Mi-am spus că ar trebui să am şi eu un copil ca să reuşesc aşa ceva", a glumit Serena Williams, după ce s-a calificat în semifinale la US Open, în urma victoriei cu 6-4, 6-3 asupra italiencei Flavia Pennetta. Fost număr 1 mondial, Kim Clijsters, în vârstă de 26 de ani, a revenit în competiţii în luna august, după ce se retrăsese în mai 2007, timp în care s-a căsătorit şi a născut o fetiţă. Kim Clijsters şi Serena Williams se vor întâlni în semifinale.

COMEMORARE
Sute de persoane l-au comemorat, marţi, la Veszprem pe Marian Cozma, în ziua în care fostul handbalist ar fi împlinit 27 de ani. Oficialităţile locale, prietenii, antrenorii şi coechipierii au aprins lumânări şi au depus coroane de flori în memoria jucătorului înjunghiat mortal la 8 februarie. În faţa localului Patriota, unde Marian Cozma şi-a pierdut viaţa, a fost afişată o fotografie a fostului jucător lângă care era scris: "Nu te vom uita". La comemorare a fost prezent şi Zarko Sesum, unul dintre handbaliştii răniţi în incidentul din februarie, antrenorul lui MKB Veszprem, Lajos Mocsai, dar şi selecţionerul Ungariei, Istvan Csoknyai.

×
Subiecte în articol: sport