x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

11 Sep 2009   •   00:00

11 septembrie 2009



STEAUA, DOAR O ETAPĂ
Comisia de Disciplină a LPF a iertat clubul Steaua de o etapă de suspendare după evenimentele din timpul meciului cu Dinamo, când fanii au aruncat în teren torţe şi fumigene. Astfel, gruparea din Ghencea va evolua fără spectatori doar în partida cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 7-a a Ligii 1. Oficialii Stelei vor plăti şi o amendă de 40.000 RON. În cadrul aceleiaşi şedinţe, membrii comisiei au ratificat sancţiunile luate de CA al formaţiei FC Vaslui împotriva lui Lucian Burdujan. De asemenea, clubul Astra Ploieşti nu a fost sancţionat în urma incidentelor din timpul meciului cu Rapid, putând evolua cu spectatori la următorul joc de pe teren propriu.

TARABA "DINAMO SA"
După ce i-au vândul pe Lobonţ şi pe Dănciulescu, oficialii dinamovişti nu se opresc. Astfel, pe lista de plecări se află alţi doi jucători importanţi, Adrian Cristea şi Marius Niculae, ambii fiind doriţi în Arabia Saudită, primul, sub formă de împrumut, la Al Ahli Dubai, echipă pregătită de Ioan Andone, în timp ce "Săgeată" se află pe lista celor de la Al Wahda. În paralel, se discută şi despre aducerea unor jucători. Este vorba de Bud, de la Gaz Metan Mediaş, şi despre Doman, vedeta lui FC Argeş, tratativele fiind avansate. În schimb, Miranda şi Homei au fost cedaţi până la finele sezonului la Astra Ploieşti, respectiv Gloria Bistriţa.

FEDERER, DE NEOPRIT
Tenismanul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul 1, s-a calificat în semifinalele de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, după victoria cu 6-0, 6-3, 6-7, 7-6 obţinută în faţa lui Robin Soderling (Suedia). În penultimul act el îl va întâlni pe Novak Djokovici (Serbia), care a dispus cu 7-6, 1-6, 7-5, 6-2 de Fernando Verdasco (Spania). La feminin, Caroline Wozniacki (Danemarca) a întrecut-o cu 6-2,6-2 pe Melanie Oudin (SUA), iar Yanina Wickmayer (Belgia) a învins-o cu 7-5, 6-4 pe Katerina Bondarenko (Ucraina).  Semifinalele programează meciurile Wozniacki - Wickmayer şi Serena Williams (SUA) - Kim Clijsters (Belgia).

×
Subiecte în articol: sport