x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

12 Sep 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt

12 septembrie 2009



ZIARIŞTII, LA OLIMPIADĂ
Echipa naţională de fotbal a ziariştilor (foto) va pleca mâine în Ungaria, la Balaton, acolo unde între 15 şi 22 septembrie va avea loc Olimpiada Internaţională Media. Campioană olimpică en-titre, titlu menţinut şi la ediţia precedentă, de la Ametla del Mar (Spania), reprezentativa jurnaliştilor este susţinută de Casino Regent şi va intra în competiţie marţi după-amiază. Alte competiţii în care vor fi angrenaţi reprezentanţii noştri sunt tenis de câmp, nataţie, volei, baschet şi petanque. Selecţionata României are următoarea componenţă: Viorel Sima (Ziarul), Cristian Vlad (GSP TV), Mihai Igiroşanu (Jurnalul Naţional), Daniel Ion (Fanatik), Romeo Chiriac (Mediafax), Cătălin Cârnu (Radio România), Dragoş Mărăşoiu (Prima TV), Petre Dumitru (Reporter Special), Ionuţ Constantin (Libertatea) şi Liviu Hagieşteanu (B1 TV).

PATZAICHIN RENUNŢĂ
După o activitate neîntreruptă de aproape 15 ani, timp în care a contribuit la cucerirea a numeroase medalii olimpice, mondiale şi europene, Ivan Patzaichin a renunţat la funcţia de antrenor al lotului naţional de kaiac-canoe. "Acum trei zile trebuia să-mi depun candidatura pentru un nou mandat, dar nu am mai făcut-o. Mi s-a scârbit, mai ales că oameni apropiaţi mi-au întors spatele. Am avut oferte de a antrena în străinătate, ultima din partea Serbiei, dar în ultimul timp am neglijat familia, iar acum vreau să recuperez aceste momente", a declarat Ivan Patzaichin. Situaţia de la lotul naţional, care în acest an nu a obţinut nici o clasare pe podium la Campionatele Europene şi a câştigat doar o medalie de bronz într-o probă neolimpică la Campionatele Mondiale, a fost discutată în ultima şedinţă a Biroului Federal.

FC TIMIŞOARA - ASTRA
Conducerea lui FC Timişoara a anunţat că va permite accesul gratuit fanilor din judeţele Timiş şi Buzău la partida de mâine cu Astra Ploieşti. Fanii trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate care să ateste că locuiesc în cele două judeţe pentru a beneficia de intrare liberă. Partida FC Timişoara - Astra se va disputa pe Stadionul Gloria din Buzău, deoarece gazonul arenei bănăţene a fost schimbat.

×
Subiecte în articol: sport