x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

14 Sep 2009   •   00:00

14 septembrie 2009



LOVIN S-A RUPT
Mijlocaşul român Florin Lovin a suferit o gravă accidentare, ruptură a ligamentelor anterioare încrucişate la genunchiul stâng, şi va lipsi aproximativ şase luni de pe gazon. În minutul şase al meciului TSV  Munchen 1860 - Greuther Furth, scor 3-1, Lovin a fost faultat dur de un adversar şi a părăsit terenul cu dureri puternice la genunchi, fiind înlocuit de Beda. În vârstă de 26 de ani, fostul fotbalist al Stelei a semnat în această vară un contract pe trei ani cu formaţia din Munchen şi a evoluat ca titular în toate cele cinci partide pe care bavarezii le-au disputat până acum în liga a doua germană.  

"FLOCEA", PE CRACĂ
Preşedintele Ceahlăului, Florin Marin, intenţionează să-l demită pe Florin Marin din funcţia de antrenor, după ce tehnicianul a refuzat să scoată echipa de teren la partida pe care moldovenii au pierdut-o la limită, vineri, la Braşov, cu 0-1. "Era o măsură de protest. Arbitrul trebuie să a_tepte trei minute pentru revenirea echipei. Nu murea nimeni dacă ieşeam de pe teren două minute jumătate _i apoi reveneam. Nici eu nu eram fraier să îmi scot echipa de tot de pe teren, iar mai apoi la judecarea cazului să îmi iau şi puncte de penalizare pentru această faptă, dar aşa trăgeam un semnal de alarmă".

STEAUA, ÎNVINSĂ
Cea de-a doua etapă a Ligii Naţionale la handbal masculin a adus un rezultat surprinzător la Odorheiu Secuiesc, unde echipa locală a învins Steaua cu 26-25, la capătul unui meci dramatic. Gazdele au reuşit o primă repriză excelentă, intrând la cabine cu un avantaj de patru goluri, 14-10, dar "militarii" au echilibrat în partea secundă, ajungând să se distanţeze la 22-15. La rampă a ieşit însă portarul ex-dinamovist Sorin Bârză, care, transferat în această vară la Odorhei, a parat o lovitură de la şapte metri cu 15 secunde înainte de final, pentru ca apoi să aibă încă o intervenţie miraculoasă în situaţie de unu la unu!

AFRICA DE SUD, ÎN TOP
Reprezentativa de rugby a Africii de Sud a câştigat, pentru a treia oară în istorie, Turneul celor Trei Naţiuni, după ce a învins, la Hamilton, echipa Noii Zeelande, cu scorul de 32-29. Sud-africanii, care au mai câştigat acest trofeu în 1998 şi 2004, au pus sâmbătă capăt unei dominaţii de patru ani a Noii Zeelande. "All-Blacks" rămân totuşi cea mai titrată echipă din Turneul celor Trei Naţiuni, competiţie pe care au terminat-o învingători de nouă ori până acum. De asemenea, cu victoria de sâmbătă, Africa de Sud a ajuns să contabilizeze cel de-al treilea succes consecutiv în faţa marilor rivali, performanţă pe care n-o mai izbutiseră din 1976.

GLORIA BISTRIŢA

Preşedintele Jean Pădureanu a declarat că nu se pune problema despărţirii de antrenorul Sandu Tăbîrcă după 0-1 cu Internaţional Curtea de Argeş. "Când a venit Sabău, după şapte etape aveam cinci puncte şi, dacă mă luam după gura lumii, trebuia să-l dau afară. În repriza a doua a meciului cu Internaţional ne-am mişcat mai bine. Meritam cel puţin un egal, dacă nu victoria, însă în nici un caz nu meritam să pierdem", a spus Pădureanu.

×
Subiecte în articol: sport