x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

15 Sep 2009   •   00:00

15 septembrie 2009



ZENGA, TENSIONAT
Antrenorul lui Palermo, Walter Zenga, nu a putut participa duminică seară la conferinţa de presă ce a urmat partidei cu Bari (1-1), din cauza unor probleme de sănătate. Tehnicianul, a cărui echipă a egalat în prelungirile meciului, a suferit un puseu de tensiune, dar şi-a revenit repede la vestiare. Deşi Zenga a fost sfătuit să se odihnească mai multe zile, acesta s-a prezentat la antrenamentul de ieri al elevilor săi într-o formă bună. După primele trei etape scurse din actuala ediţie de campionat, Palermo ocupă cea de-a opta poziţie, acumulând până acum patru puncte.

MARIN A PLECAT
Florin Marin a condus ieri dimineaţă un ultim antrenament pe banca Ceahlăului, după care şi-a reziliat contractul cu formaţia din Piatra Neamţ de comun acord cu preşedintele Gheorghe Ştefan. "Plec cu inima împăcată, deoarece am reuşit să formez o echipă tânără, cu care am promovat în prima ligă, deşi nimeni nu se aştepta să reuşim acest lucru încă din primul an. Sper ca munca mea să fie dusă mai departe", a spus "Flocea". Fără să mai poată antrena în Liga 1 o altă echipă în această ediţie de campionat, Marin nu-şi va rupe total colaborarea cu Ceahlăul, urmând să caute jucători pentru gruparea nemţeană.

JUCĂTOR DE LA UDINESE

Unirea Alba Iulia a împrumutat până la finalul acestui sezon un jucător de la formaţia italiană de primă ligă Udinese, muntengreanul Nikola Vujadinovici. Acesta, care evoluează pe post de fundaş central, a efectuat vizita medicală, fiind apt de joc pentru ardeleni. "Va juca la noi pentru un an, după care vom relua discuţiile cu italienii de la Undinese pentru o eventuală prelungire a împrumutului. Brazilianul Jonhes Elias Pinto Dos Santos a semnat până la finalul turului cu noi şi, dacă va da randament, vom prelungi pentru încă două sezoane acest contract", a declarat preşedintele CA, Marian Sarmeş.

LOVIN S-A OPERAT
Accidentat grav în urmă cu două zile, în minutul şase al partidei dintre München 1860 şi Furth, ex-stelistul Florin Lovin a fost ieri operat la ligamentele încrucişate ale genunchiului stâng. "Este foarte trist ce se întâmplă cu Florin, pentru că el intrase foarte bine în echipă. Era important la mijlocul terenului, iar pentru noi este o pierdere mare. E apreciat de colegi şi am văzut că ultima victorie din campionat a fost obţinută de băieţi şi pentru el. Acum s-a operat şi va sta cam 6 luni în afara gazonului. Sperăm să revină mai repede", a spus antrenorul celor de la München 1860.

×
Subiecte în articol: sport