x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

03 Oct 2009   •   00:00

3 octombrie 2009



RETRAGERE
Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat ieri că în vara anului 2010 se va retrage din funcţia pe care o deţine în cadrul grupării de handbal feminin. "Sunt de 30 de ani în acest club şi consider că sunt destui pentru mine. Eu mi-am făcut datoria faţă de sportul vâlcean, faţă de sportul românesc. Oltchim a făcut istorie şi sunt mândru că am condus acest club. Sper ca retragerea mea să coincidă cu visul vâlcenilor din ultimii ani, accederea în finala Ligii Campionilor", a spus Gavrilescu.

GALERIE INEDITĂ
Universitatea Craiova va avea parte de nişte suporteri inediţi la partida pe care o va susţine în această seară, cu începere de la 21:45, contra Unirii Alba-Iulia. În tribunele Stadionului "Ion Oblemenco" vor lua loc 25 de deţinuţi de la Penitenciarul Pelendava, aceştia fiind răsplătiţi astfel pentru bună purtare. "Vor fi cea mai înfocată galerie. Când am anunţat despre participarea la acest meci, 200 de oameni au început să ţipe şi să aplaude", a declarat Leonard Voicilă, purtătorul de cuvânt al penitenciarului. (M. Morcov)

GRIGORAŞ VISEAZĂ
Antrenorul lui Poli Iaşi, Petre Grigoraş, speră să profite de oboseala acumulată de CFR Cluj în deplasarea de la Eindhoven. "CFR este o echipă puternică, unde s-a investit mult în ultimii ani şi rezultatele s-au văzut. Sunt convins că şi în acest an cei de la Cluj au ambiţii foarte mari. Îi respect pentru ceea ce au reuşit în campionat şi în cupele europene, dar asta nu înseamnă că nu vreau să îi înving. Sper să producem o surpriză şi să învingem la Cluj, dar ne trebuie şi noroc pentru acest lucru", a spus "Grig".

VINE VAN BASTEN?
Fostul mare atacant Marco van Basten este principalul favorit pentru a-l înlocui pe brazilianul Leonardo pe banca tehnică a lui AC Milan. Potrivit Corriere dello Sport, e posibil ca Leonardo să fie demis în cazul unui scor nefavorabil la meciul de mâine, când "rossonerii" vor întâlni Atalanta. Deşi Van Basten este prima opţiune, conducătorii lui AC Milan ar putea apela până la finele sezonului şi la la Filippo Galli, responsabil al sectorului de juniori, sau la Walter Mazzari, care a reuşit promovarea cu Livorno în Serie A.

×
Subiecte în articol: sport