x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

05 Oct 2009   •   00:00

5 octombrie 2009



REUNIRE PENTRU SERBIA
Lotul naţionalei de fotbal a României se va reuni astăzi, de la ora 13:00, la Mogoşoaia, în vederea pregătirii partidelor cu Serbia şi Insulele Feroe. Selecţionerul Răzvan Lucescu a convocat 10 stranieri (Săpunaru, Rădoi, Chivu, Goian, Raţ, Neşu, Ghioane, Codrea, Marica şi Mutu), în timp ce jucătorii chemaţi din campionatul intern urmau a fi nominalizaţi aseară, după meciurile din Liga I. Tot azi, dar la Snagov, se vor reuni şi componenţii naţionalei de tineret a ţării noastre în vederea meciurilor cu Letonia (9 octombrie) şi cu Insulele Feroe (13 octombrie).

LĂCĂTUŞ, DEBUT BUN

Antrenorul Marius Lăcătuş a debutat cu o victorie la FC Vaslui, 3-1 pe teren propriu cu Astra. "E important că am obţinut cele trei puncte, mai ales că echipa venea după trei meciuri fără victorie. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus şi sper să aibă aceeaşi atitudine şi în următoarele meciuri", a spus Lăcătuş. De partea cealaltă, tehnicianul italian Nicolo Napoli a acuzat neacordarea unui penalty pentru echipa sa la scorul de 2-1. "Aş vrea să revăd reluarea la acea fază. Eu zic că a fost penalty, dar arbitrul nu a avut curaj să-l fluiere", a spus Napoli.

VETTEL, ÎNVINGĂTOR
Pilotul german Sebastian Vettel (Red Bull) a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, antepenultima etapă a Campionatului Mondial. Podiumul a fost completat de Jarno Trulli (Toyota) şi de Lewis Hamilton (McLaren Mercedes), iar în puncte au mai sosit, în ordine, Kimi Raikkonen (Ferrari), Nico Rosberg (Williams), Nick Heidfeld (BMW-Sauber), Rubens Barrichello (Brawn GP) şi Jenson Button (Brawn GP). În clasamentul general conduce Jenson Button (85p), urmat de Rubens Barrichello (71p) şi de Sebastian Vettel (69p).

BECKHAM, LA MILAN?
Mijlocaşul englez al echipei nord-americane Los Angeles Galaxy, David Beckham, este aproape de un nou împrumut la formaţia italiană AC Milan. "Există şi alte variante, dar AC Milan este prioritatea mea. E un club mare, am petrecut momente minunate acolo. Împrumutul este aproape de a fi perfectat", a spus Beckham, care doreşte să evolueze la cel mai înalt nivel, pentru a avea şanse de participare la Cupa Mondială din 2010. În afară de împrumutul la Milan, Beckham are o ofertă şi din Anglia, de la Tottenham Hotspur.

×
Subiecte în articol: sport