x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

20 Oct 2009   •   00:00

20 octombrie 2009



FOST BOXER, ARESTAT
Fostul pugilist român Daniel Dumitrescu (41 de ani), medaliat cu argint la JO de la Seul din 1988, a fost arestat la Roma cu acuzaţia de furt calificat. Potrivit cotidianului Corriere della Sera, Dumitrescu se dădea drept poliţist şi, împreună cu un conaţional în vârstă de 23 de ani, îi jefuia pe turiştii străini care veneau la Vatican. Poliţiştii italieni au primit mai multe plângeri legate de aceste jafuri şi i-au reţinut imediat pe cei doi, surprinzându-i în flagrant după ce furaseră portofelul unui turist german în vârstă de 46 de ani. Daniel Dumitrescu a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Seul din 1988, la categoria de 57 de kilograme, fiind învins în finală de boxerul italian Giovanni Parisi.

BUD A SEMNAT CU CFR
Atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Bud, a semnat ieri un contract pe cinci sezoane cu CFR Cluj, care va intra în vigoare în ianuarie 2010. "Transferul va întări compartimentul ofensiv al echipei noastre începând cu returul acestui campionat. Îi urăm bun venit în familia CFR Cluj şi îi dorim mult succes", a spus preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan. "Mă bucur foarte mult că am semnat cu CFR Cluj. Am avut mai multe oferte, de la Dinamo, Steaua, Craiova şi Vaslui, însă am ales CFR Cluj pentru că este cea mai bună echipă din ţară. Eu ţin de mai mult timp cu CFR. Îmi doresc ca la vară să câştigam campionatul şi Cupa României", a declarat şi fotbalistul care a mai evoluat în carieră la FC Baia Mare şi Liberty Salonta. Surse din cadrul grupării clujene au precizat că transferul lui Bud a fost parafat în schimbul a 800.000 de euro, jumătate din sumă fiind achitată la semnarea contractului.

ARBITRI STRĂINI LA DERBY
Clubul Steaua a trimis ieri o scrisoare la CCA prin care a solicitat o brigadă din străinătate la derby-ul cu Rapid. Potrivit managerului sportiv al giuleştenilor, Cristi Costache, clubul Rapid este de acord cu propunerea steliştilor şi urma să trimită o cerere asemănătoare ieri după-amiază. "După ce există acordul celor două cluburi nu va fi nici un fel de problemă", au declarat surse din cadrul CCA. Steaua - Rapid, derby-ul etapei a 11-a, se va disputa duminică, de la ora 20:00, cu porţile închise.

HAGI, LA TRABZON?
Presa turcă scrie că Gică Hagi (foto) ar putea să preia conducerea tehnică a lui Trabzonspor după ce antrenorul român a fost prezent la meciul dintre Galatasaray şi echipa din Trabzon. "Faptul că Hagi a fost la meci a dus la zvonuri potrivit cărora ar urma să fie adus la Trabzonspor în locul lui Hugo Broos", a notat presa turcă, informaţiile fiind negate de Hagi: "Nu este adevărat, acestea sunt speculaţii, dar sper ca într-o bună zi să revin în Turcia". Actualul antrenor al lui Tranzonspor, Hugo Broos, este în pericol de demitere după ce echipa sa nu a obţinut nici o victorie în ultimele trei meciuri din campionat.

×
Subiecte în articol: sport