x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

24 Oct 2009   •   00:00

23 octombrie 2009



LUCESCU, MULŢUMIT
Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a afirmat că este mulţumit de jocul echipei sale în meciul de joi seară, în Europa League, cu Toulouse, 4-0, acasă. "A fost un meci atractiv, sunt încântat de echipa mea. Suporterii ne-au susţinut, iar acest lucru a fost excelent. Toulouse este o echipă foarte bună, sunt impresionat de tehnica tinerilor, evoluează la un nivel înalt, iar datorită acestui motiv sunt şi mai fericit. După minutul 60 am vrut să menţinem rezultatul. Este unul foarte bun, dar ne aşteaptă o partidă grea în deplasare. Le sunt recunoscător jucătorilor. Toată echipa a jucat minunat", a spus Mircea Lucescu.

LĂCĂTUŞ, PRECAUT

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, că meciul cu Universitatea Craiova va fi un test al maturităţii pentru echipa sa, mai ales că formaţia din Bănie are doar 11 puncte în clasament. "Craiova este o echipă în criză de puncte, aşa că nu ne va fi uşor. Sper să avem continuitate în rezultate şi să nu întrerupem seria de jocuri bune. Abordăm cu încredere acest joc. Sper să nu intervină automulţumirea după două rezultate pozitive, nu suntem cu sacii în căruţă. Aştept o atitudine pozitivă de la băieţii mei, numai aşa putem avea rezultate pe măsură. Ljubinkovici a acuzat dureri musculare şi a părăsit ultimul antrenament ceva mai devreme. Nu mă pot baza pe el, nici pe Gângioveanu, care nu este refăcut complet, iar Ştefoi este incert", a declarat "Fiara".

ŞTEFAN RADU, LĂUDAT
Fundaşul român Ştefan Radu, care o fost integralist la Lazio Roma în meciul câştigat, joi, scor 2-1, cu Villarreal, în Europa League, a fost lăudat de presa din Italia pentru prestaţia din acest joc. "Continuă forma bună a funda-şului român. Nu a fost găsit aproape niciodată neatent şi a fost concentrat la ocaziile ofensive ale celor de la Villarreal", a notat site-ul tuttomercatoweb.com, care i-a acordat jucătorului român nota 6,5. Agenţia Datasport a apreciat cu 6 prestaţia internaţionalului nostru: "Nilmar a reuşit să scape de Radu în câteva rânduri, dar per total s-a achitat bine de sarcini". Cotidianul Il Secolo XIX a considerat că Ştefan Radu a avut un joc de nota 5, ca şi coechipierii săi Dabo, Matuzalem şi Cribari.

DISPARE RULMENTUL?
Portugheza Alexandrina Barbosa, declarată liberă de contract de către FR Handbal, a părăsit pe Rulmentul Braşov, alte trei jucătoare aflate în aceeaşi situaţie hotărând să mai rămână zece zile la echipă. Barbosa a părăsit echipa Rulmentul, iar Cristina Niculae, Ionica Munteanu şi Aneta Barcan au mai semnat o înţelegere valabilă zece zile, sperând încă în rezolvarea problemelor financiare. "Din păcate, Barbosa a plecat, dar am găsit înţelegere la Munteanu, Niculae şi Barcan să mai aştepte zece zile", a declarat directorul sportiv, Mircea Cucuian. Antrenorul Herbert Muller, a condus antrenamentul de vineri al echipei cu doar şase jucătoare de câmp şi doi portari!

×
Subiecte în articol: sport