x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

29 Oct 2009   •   00:00

29 octombrie 2009



CĂRŢU A DEMISIONAT
Antrenorul Sorin Cârţu a demisionat ieri de la conducerea tehnică a Clubului Pandurii, acelaşi lucru făcându-l şi secunzii Mircea Irimescu, Silviu Lung şi Fane Cioacă. "Am venit la domnul preşedinte Marin Condescu şi am ajuns de comun acord să reziliem contractul. E şi un gest al meu de a recunoaşte un anumit grad de vinovăţie în ceea ce am făcut la meciul cu Urziceni", a spus Cârţu, care va fi înlocuit de Liviu Ciubotariu.

"MAGIUN", LA CEAHLĂUL
Directorul sportiv al Ceahlăului, Ioan Mironaş, a anunţat ieri că tehnicianul Marin Barbu va fi noul antrenor al echipei din Piatra Neamţ. "În proporţie de 95% Marin Barbu este noul antrenor al echipei. Ne-am înţeles de principiu cu el", a spus Mironaş. Duminică, Ceahlăul rămăsese fără întreaga conducere tehnică, după ce managerul general Florin Marin, antrenorul principal Mihai Ionescu şi secunzii Radu Lefter şi Costel Ilie au demisionat.

UMILINŢĂ "GALACTICĂ"
Real Madrid a fost învinsă, 0-4 în deplasare, de o echipă din liga a treia, Alcoron, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. Golurile gazdelor au fost marcate de Borja ('16, '52), Arbeloa ('22-autogol) şi Ernesto ('40), deşi printre titularii "galacticilor" s-au numărat Diarra, Guti, Benzema sau Raul. "Ne cerem scuze fanilor, dar nu am renunţat la calificare", a declarat după meci căpitanul Raul. Meciul retur va avea loc la 10 noiembrie, la Madrid.

BORCEA, AMENDAT

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost amendat pentru că nu a respectat semnificaţia indicatorului ocolire la un refugiu de tramvai. "Nu i-a fost luat permisul domnului Borcea, i s-a dat o amendă şi i-au consemnat trei puncte de penalizare pentru că a ocolit refugiul tramvaiului pe partea stângă, adică pe linia de tramvai", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Cristian Ciocan.

×
Subiecte în articol: sport