x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

03 Noi 2009   •   00:00

3 noiembrie 2009



OPERAT LA BUCUREŞTI
Mijlocaşul echipei Internaţional Curtea de Argeş Mihai Răduţ va fi operat la Spitalul Universitar din Bucureşti, după ce a suferit o fractură de pomete în partida din deplasare cu FC Vaslui, din etapa a 12-a a Ligii 1. În minutul 44 al meciului, mijlocaşul în vârstă de 19 ani s-a accidentat grav la un duel aerian cu Akakpo şi nu a mai putut reintra pe teren. După ce i-a fost imobilizat gâtul într-o atelă, Răduţ a fost dus direct la spitalul din Vaslui. Ulterior, el a fost mutat la Spitalul din Iaşi, unde a rămas peste noapte. Diagnosticul medicilor a fost fractură de pomete, iar în cursul dimineţii de ieri, jucătorul a fost externat şi transportat de directorul executiv al clubului argeşean, Daniel Barbu, la Spitalul Universitar din Bucureşti.

GALATA VINE MÂINE
Galatasaray va sosi la Bucureşti mâine dimineaţă, în vederea meciului cu Dinamo, din etapa a patra a Grupei F a Ligii Europa. Potrivit site-ului oficial al clubului turc, tot mâine, dar de la ora 18:45, tehnicianul Frank Rijkaard va susţine o conferinţă de presă la Stadionul Dinamo. Echipa din Istanbul va efectua apoi, de la ora 19:00, antrenamentul oficial. Meciul Dinamo - Galatasaray se va disputa joi, cu începere de la 20:00.

REZILIERE AMIABILĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a declarat că gruparea giuleşteană a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Viorel Hizo (foto), în urma solicitării formulate de tehnician. Oficialul rapidist a explicat că antrenorul nu mai are de primit bani după încheierea acordului cu gruparea giuleşteană: "Domnul Hizo era la zi cu banii, nu aveam restanţe la dânsul. S-a semnat şi s-a încheiat de comun acord relaţia contractuală". Taban a adăugat că directorul tehnic Nicolae Manea, care a preluat şi atribuţiile de antrenor principal, va rămâne la conducerea formaţiei giuleştene până la finalul turului, indiferent de rezultate.

EXCLUDERE ÎN MASĂ

Antrenorul echipei bulgare ŢSKA Sofia, Liuboslav Penev, a decis excluderea din lot pe o perioadă nedeterminată a nouă jucători, care ar fi avut un comportament neadecvat în noaptea dinaintea partidei de campionat cu Litex Loveci. ŢSKA a pierdut duminică, scor 0-2, meciul cu Litex, iar principala cauză a acestui eşec, în opinia tehnicianului Penev, a fost constituită de faptul că nouă dintre jucătorii echipei sale au fost văzuţi petrecând până târziu în noaptea dinaintea meciului. Patru dintre fotbaliştii incriminaţi, Karadzhov, Ivanov, Todorov şi Kotev, sunt internaţionali bulgari.

×
Subiecte în articol: sport