x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

05 Noi 2009   •   00:00

5 noiembrie 2009



BERGODI, AMÂNAT
Comisia pentru soluţionarea litigiilor din cadrul LPF a stabilit un nou termen, 17 noiembrie, în cazul memoriului depus de FC Steaua privind încetarea contractului lui Cristiano Bergodi. Gigi Becali a anunţat la 18 septembrie, după meciul Steaua - Şeriff Tiraspol, că renunţă la serviciile tehnicianului italian, înlocuit apoi cu Mihai Stoichiţă. Bergodi nu s-a înţeles cu Becali privind o despărţire amiabilă şi la 25 septembrie a făcut memoriu la FIFA pentru recuperarea clauzei de reziliere. Ulterior, la 15 octombrie, oficialii stelişti au precizat că lui Bergodi i s-a desfăcut contractul unilateral, pentru absenţă de la muncă.

FĂRĂ FOTBAL DE ALEGERI
FRF a anunţat ieri că în ziua alegerilor prezidenţiale, la 22 noiembrie, nu se va disputa nici un meci oficial de fotbal. "Orice joc de seniori, juniori, fotbal feminin sau futsal, care era programat iniţial în această zi, va fi reprogramat conform ROAF", se arată pe site-ul oficial al FRF. Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat în urmă cu o săptămână că există posibilitatea ca meciurile din Liga I să nu se joace la 22 noiembrie. "Etapa a 14-a, când vor avea loc alegerile, o vom programa la înţelegere cu Jandarmeria. Probabil că nu vor fi meciuri în duminica alegerilor, ci doar vineri, sâmbătă şi luni", spunea Dragomir atunci.

ELISEI, OPERAŢIE ÎN BELGIA
Handbalista Valentina Elisei-Ardean, accidentată grav în meciul cu Zvezda Zvenigorod din Liga Campionilor, va fi operată la 9 noiembrie într-un spital din Anvers (Belgia). "S-au făcut toate demersurile pentru plecare. S-a rezervat hotelul, va pleca duminică, împreună cu soţul ei, iar la 9 noiembrie va fi operată de renumitul ortoped Marc Martens. Operaţia nu va fi grea, dar va conta recuperarea şi mai ales psihicul handbalistei, care se află în faţa celei de-a doua ratări a unui Campionat Mondial. Ne va lipsi mult şi nouă, la Oltchim. Sperăm că se va face bine cât mai repede", a declarat preşedintele lui Oltchim, Ioan Gavrilescu.

GANEA STĂ TREI ETAPE
Jucătorul Astrei Ploieşti, Liviu Ganea, a fost suspendat pentru trei partide de Comisia de Disciplină a LPF în urma lovirii unui fotbalist de la Ceahlăul. "Membrii comisiei au avut dreptate în ceea ce au spus. Chiar dacă am avut nişte circumstanţe, gestul meu nu poate fi explicat. Nu este corect, nu e fair-play, nu poţi face aşa ceva. Am cerut clemenţă din partea comisiei, pentru că e primul roşu din carieră şi nu merit să fiu atât de drastic pedepsit. După meci mi-am cerut scuze, a fost doar o chestiune de moment. E posibil să fiu amendat şi de club pentru acest act de indisciplină", a spus Ganea la ieşirea de la audieri.

×
Subiecte în articol: sport