x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

05 Ian 2010   •   00:00

5 ianuarie 2010



HALAGIAN NU MAI VINE
Antrenorul Florin Halagian nu va mai fi pe banca tehnică a Gloriei Bistriţa în returul sezonului, acuzând probleme de sănătate. "Căutăm un alt staff tehnic. Domnul Halagian a venit la noi în prima parte a sezonului la rugămintea mea, însă, deşi mi-aş fi dorit să continue, m-a anunţat că are probleme de sănătate şi nu mai poate profesa. A fost dorinţa dânsului", a declarat preşedintele clubului, Jean Pădureanu. Din noul staff tehnic vor face parte Remus Vlad, care a mai activat în trei mandate la Gloria, şi Marius Şumudică, ultima oară la Farul Constanţa. "În câteva zile vom anunţa componenţa băncii tehnice", a mai adăugat Pădureanu.

ÎNAPOI LA BENFICA
Laszlo Sepsi va părăsi pe Racing Santander pentru a reveni la Benfica Lisabona. Jucătorul român de 23 de ani evolua la gruparea spaniolă sub formă de împrumut. Santander a anunţat că a ajuns la un acord cu Sepsi şi cu Benfica pentru rezilierea contractului, valabil până la 30 iunie 2010. Fotbalistul român a fost împrumutat la Racing şi în sezonul trecut. În vară, cele două cluburi au semnat prelungirea acordului, însă, după venirea lui Miguel Angel Portugal pe banca tehnică, lucrurile s-au schimbat. Sepsi n-a intrat deloc în planurile noului antrenor, care a anunţat că renunţă la serviciile sale duminică, după meciul cu Tenerife.

RĂDOI, SUSPENDAT
Mirel Rădoi a fost suspendat un meci şi amendat cu suma de 4.000 de riali (aproximativ 1.000 de dolari) de Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită, pentru că a dat dovadă de indisciplină pe teren la partida cu Al Nasr, disputată la 31 decembrie. Potrivit site-ului www.the-afc.com, Rădoi l-a lovit în timpul meciului pe unul dintre adversarii săi, egipteanul Hosam Ghali. Echipa lui Rădoi, Al Hilal, a fost învinsă de Al Nasr cu scorul de 2-1. Ca urmare a acestei sancţiuni, jucătorul român va rata unul dintre cele mai importante partide ale formaţiei Al Hilal din campionatul Arabiei Saudite, confruntarea cu Al Ahli, programată joi.

DATORII URIAŞE
Clubul englez Manchester United ia în considerare emiterea de obligaţiuni pentru a-şi reduce datoria de 700 de milioane de lire sterline (788 de milioane de euro), a anunţat publicaţia Financial Times. Banii obţinuţi astfel ar putea fi folosiţi pentru rambursarea unei părţi a datoriei pe care clubul o are faţă de diverse fonduri de investiţii, bănci şi instituţii financiare. Potrivit clubului, această datorie nu constituie o problemă, deoarece dobânzile la împrumuturi sunt mai mici decât profitul de exploatare. Manchester United a debutat cu stângul în noul an, fiind învinsă cu 1-0, acasă, de Leeds, în turul 3 al Cupei Angliei.

×
Subiecte în articol: sport