x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

07 Ian 2010   •   00:00

7 ianuarie 2010



MIRANDA, ALT ÎMPRUMUT
Atacantul argentinian Osvaldo Miranda a fost împrumutat de Dinamo pentru o perioadă de şase luni în ţara sa natală, în Liga a doua, la formaţia Club Atletico Belgrano de Cordoba. "Am acceptat să mă întorc în ţară pentru că a fost vorba despre Belgrano, o echipă mare. Aveam nevoie de o schimbare de aer", a declarat Miranda, care în ultima jumătate de an a evoluat, tot sub formă de împrumut, la Astra Ploieşti. Miranda a fost achiziţionat de Dinamo în vara lui 2008 de la Gimnasia de Jujuy în schimbul a circa 1,5 milioane de dolari, dar nu a reuşit să se impună în prima echipă a "câinilor", pentru care a marcat doar patru goluri.

TRICĂ, ANTRENOR?

Mijlocaşul Eugen Trică ar putea deveni la finele acestei săptămâni antrenor al Universităţii Craiova, dacă Adrian Mititelu nu va ajunge la nici un rezultat după negocierile pe care le poartă cu tehnicianul olandez Mark Wotte. Cel puţin până în vară, Trică ar rămâne şi jucător al oltenilor, în timp ce problemele legate de faptul că nu deţine licenţa Pro de antrenor ar fi rezolvate de instalarea decorativă a lui Nicolae Ungureanu în funcţia de director tehnic, acesta aflându-se la dispoziţia clubului. În prezent, şansele ca Wotte să prea Craiova sunt aproape nule, după ce acesta a solicitat 300.000 de euro anual. (Mario Morcov)

BUTE, IAR ÎN RING
Pugilistul român Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, îşi va pune din nou centura în joc la 17 aprilie, într-un meci care va avea loc la Montreal (Canada) împotriva unui adversar încă nedesemnat. Printre posibilii adversari ai lui Bute sunt columbianul Edison Miranda şi americanii Kelly Pavlik şi Bernard Hopkins. Bute, al cărui palmares la profesionişti numără 25 de victorii din tot atâtea partide disputate, 20 dintre ele înainte de limită, şi-a apărat ultima dată centura cu diamante la 29 noiembrie anul trecut, când l-a învins prin KO în repriza a patra pe mexicanul Librado Andrade.

GOL VICTORAŞ IACOB
Atacantul român Victoraş Iacob a marcat un gol pentru Iraklis Salonic în meciul pe care echipa sa l-a câştigat ieri, pe teren propriu, scor 3-1, cu Panthrakikos Komotini, în etapa a 16-a a campionatului Greciei. Iacob a marcat al doilea gol al lui Iraklis în minutul 53, celelalte reuşite ale gazdelor fiind semnate de Iliadis ('48) şi Milano ('59). Golul de onoare al oaspeţilor a fost marcat de Fajardo ('42). Ex-stelistul Victoraş Iacob a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 71, în vreme ce Nicolae Dică, celălalt jucător român legitimat la Iraklis, nu a evoluat nici un minut în această partidă.

×
Subiecte în articol: sport