x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

08 Ian 2010   •   00:00

8 ianuarie 2010



REAL, ÎN ALBANIA
Clubul spaniol Real Madrid va încasa 2,5 milioane de euro pentru a disputa un meci amical în Albania, la 20 ianuarie, contra campioanei Gramozi Erseke. "Contractul a fost semnat şi totul este pregătit pentru 20 ianuarie. Real Madrid va veni cu toată echipa, inclusiv cu preşedintele Florentino Perez", a anunţat un purtător de cuvânt al companiei Taci Oil International, proprietara clubului albanez. Suma de 2,5 milioane de euro, vehiculată de presa spaniolă pentru acest meci, nu a fost confirmată de gruparea albaneză. Partida se va disputa la Tirana, în Cupa Taci Oil, competiţie care anul trecut a avut-o ca invitată pe AC Milan. (I.P.)

EŞEC LA CUPA HOPMAN
Echipa de tenis a României, formată din Sorana Cârstea şi Victor Hănescu, a fost învinsă cu 3-0 de reprezentativa SUA, în ultimul meci din Grupa A de la Cupa Hopman. Cârstea a fost învinsă cu 6-2, 6-3 de Melanie Oudin, în timp ce Hănescu, accidentat în meciul cu Spania, nu s-a putut prezenta la întâlnirile de simplu şi dublu mixt. În celălalt meci al Grupei A, Spania a învins Australia cu 3-0 şi s-a calificat în finala competiţiei. Maria Jose Martinez Sanchez a trecut cu 6-4, 6-1 de Samantha Stosur, iar Tommy Robredo l-a învins cu 6-2, 6-4 pe Lleyton Hewitt. În meciul de dublu mixt, perechea spaniolă s-a impus cu 6-3, 3-6, 7-6. (I.P.)

REMANIERE LA CEAHLĂUL
Antrenorul Gheorghe Mulţescu a re-nunţat la serviciile a şapte jucători, care au fost trimişi la echipa a doua. "Cu certitudine, vor mai urma şi alţii să ajungă la satelit. Au şi varianta de a-şi căuta angajamente noi. Vor fi câteva surprize, 90% plăcute, spun eu, faţă de echipa din tur", a declarat Mulţescu. La antrenamentele Ceahlăului s-au prezentat deja trei jucători străini aflaţi în probe: portarul sârb Nikola Milojevic, mijlocaşul bosniac Sasha Stevic şi mijlocaşul argentinian Cesar Gonzalez. În probe mai sunt aşteptaţi atacantul Marius Şuleap, care a evoluat ultima dată la OFI Creta, şi mai mulţi jucători brazilieni. (I.P.)

MUTU, LĂUDAT

Atacantul român Adrian Mutu, care împlineşte astăzi 31 de ani, a fost lăudat după revenirea din partida cu Siena, câştigată de Fiorentina cu 5-1. "Mutu a avut o mare dorinţă de a face un meci bun. Aproape toate baloanele jucate de el au fost pase decisive şi tentative de a marca. Se poate spune că a avut o revenire frumoasă", a scris fiorentina.it. "Mutu a făcut un cuplu perfect cu Gilardino, iar golul din final a fost un premiu pentru partida fantastică pe care a făcut-o", a notat şi violaplanet.com. Mutu a fost integralist şi a înscris ultimul gol în victoria din deplasare a Fiorentinei, 5-1 cu Siena, din etapa a 18-a din Serie A.

×
Subiecte în articol: sport