x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

12 Ian 2010   •   00:00

12 ianuarie 2010



MANEA VREA ÎNTĂRIRI
Giuleştenii s-au reunit ieri la baza Pro Rapid, în vederea returului Ligii I, la reluarea pregătirilor fiind prezenţi 22 de jucători. Au lipsit Spadacio, Cesinha, Helder şi Bozovici, pentru că nu au ajuns încă în ţară, dar şi Ovidiu Herea care se află la recuperare la Bologna. Pentru ca Rapid să aibă şanse în lupta pentru titlu, antrenorul Nicolae Manea i-a solicitat lui George Copos achiziţionarea a trei jucători. "Ne trebuie o pregătire foarte bună dacă vrem un loc fruntaş. Tinerii ne-au ajutat mult în tur, dar acum e nevoie şi de fotbalişti cu experienţă. Îmi doresc trei jucători: doi mijlocaşi şi un vârf", a spus Manea.

SACRIFICII LA URZICENI

Căpitanul Unirii Urziceni, George Galamaz, consideră că jucătorii echipei campioane trebuie să muncească la fel de mult ca atunci când erau pregătiţi de Dan Petrescu pentru a avea şanse să obţină din nou rezultatele din sezonul precedent. "Pentru titlu trebuie să muncim la fel de mult ca şi până acum. Dacă ne sacrificăm, rezultatele vor veni. Nu e nici o problemă dacă alţii nu ne mai acordă şanse. Noi nu eram în calcul nici cu două etape înainte de finalul sezonului trecut. Ne-am obişnuit cu ideea asta şi e mai bine aşa", a spus Galamaz. Lotul Unirii a efectuat ieri vizita medicală.

SPECTACOL LA CAN

Naţionala Angolei a remizat, 4-4 cu Mali, în meciul de deschidere de la Cupa Africii pe Naţiuni. Angolezii au condus cu 4-0 până aproape de finalul jocului, însă au fost egalaţi după ce au primit patru goluri în ultimele 15 minute. Flavio ('36, '42), Gilberto ('67-pen) şi Manucho ('74-pen) au înscris pentru reprezentativa gazdă, în timp ce pentru Mali au marcat Keita ('79, '90+3), Kanoute ('88) şi Yatabare ('90+4). În ceea ce priveşte naţionala statului Togo, aceasta a ajuns duminică noapte la Lome. Poliţia angoleză a anunţat ieri că a arestat două persoane implicate în atacul asupra selecţionatei togoleze.

DICĂ, ÎN RETUR LA CFR
Finanţatorul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat ieri că Nicolae Dică va evolua în retur la formaţia ardeleană, el fiind împrumutat până la finalul sezonului de la gruparea italiană Catania. "Dică e un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult. Am vrut să-l aducem şi în vară, dar nu ne-am înţeles cu italienii. Acum am obţinut împrumutul lui pentru şase luni, iar în iunie vom discuta un transfer definitiv", a spus Paszkany. Dică s-a transferat la Catania în 2008, însă nu a evoluat decât în trei partide în Serie A. În 2009 a fost cedat sub formă de împrumut formaţiei elene Iraklis.

×
Subiecte în articol: sport