x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

22 Ian 2010   •   00:00

22 ianuarie 2010



CAMPIONI VS JURNALIŞTI
Echipa naţională a jurnaliştilor va avea un adversar de calibru duminică, de la ora 13:30, în meciul de deschidere a finalei Cupei Liceelor la futsal, eveniment ce va fi transmis în direct de GSP TV. Este vorba despre Unirea Urziceni, campioana României, care a convocat pentru partida care se va desfăşura în Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", fostă Polivalentă, mai multe nume de calibru. Pe parchet vor fi prezenţi Arlauskis, Maftei, Bordeanu, Rusescu, Semedo, Caramarin, Spatafora, dar şi oficialii Narcis Răducan şi Mihai Soica. La eveniment va fi prezent şi noul antrenor al Unirii, Ronny Levy, care şi-a exprimat intenţia de a evolua alături de elevii săi.

DAYRO REFUZĂ TIMIŞOARA

Aşteptat ieri de Marian Iancu la tratative, după mai multe discuţii preliminare în care a lăsat de înţeles că acceptă oferta lui FC Timişoara, Dayro Moreno s-a răzgândit. Atacantul columbian a venit în România pentru a-l îndupleca pe Gigi Becali să-l lase să plece la echipa din ţara natală, Once Caldas, care ar oferi 500.000 de euro în schimbul transferului. "Am făcut această ofertă ştiind că este mai bună decât cea pe care o are Steaua de la Timişoara. Dayro e un jucător pe care îl dorim, sper să se rezolve", a declarat unul dintre oficialii lui Once Caldas, Dusan Vasquez. În acelaşi timp, Moreno este dorit şi de echipa turcă Trabzonspor.

KELEMEN, ÎN FINALĂ

Patinatorul român Zoltan Kelemen s-a calificat în finala Campionatelor Europene de patinaj artistic, competiţie care se desfăşoară în această perioadă în Estonia. Cu 59,4 puncte, obţinute în programul scurt, Kelemen a ocupat locul 18, reuşind să prindă unul dintre primele 20 de locuri pentru faza finală, care s-a desfăşurat aseară. Zoltan Kelemen, triplu campion naţional, e singurul patinator român care va participa la Jocurile Olimpice de la Vancouver, care se vor desfăşura în perioada 12-28 februarie. La programul scurt, primele trei locuri au fost ocupate de rusul Evgheni Pluşenko, urmat de doi sportivi francezi, Brian Joubert şi Yannick Ponsero.

A MARCAT BUGA

Transferat acum câteva zile la formaţia de primă ligă din Grecia, Skoda Xanthi, Mugurel Buga a marcat primul gol pentru noua sa echipă. Fostul rapidist a punctat în minutul 83 în victoria, scor 2-0, din optimile Cupei cu Olympiakos Volos, grupare din a doua ligă. Românul a fost introdus în repriza secundă, în timp ce coechipierul său Florin Stângă a început ca titular, însă a fost eliminat în minutul 86. Mugurel Buga a plecat din Giuleşti după mai multe discuţii în contradictoriu cu patronul George Copos, referitor la prelungirea contractului, jucătorul plecând după ce omul de afaceri nu a putut să-i satisfacă pretenţiile financiare. (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport