x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

12 Apr 2010   •   00:00

TECĂU, ÎNVINGĂTOR
Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), cap de serie numărul 3, a câştigat, sâmbătă, finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Casablanca (Maroc), dotat cu premii în valoare totală de 450.000 de euro. Tecău şi Lindstedt au învins în ultimul act, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-7, cuplul Rohan Bopanna/Aisam Ul Haq Qureshi (India/Pakistan). În urma acestui triumf, Tecău şi partenerul său de concurs au primit un cec de 21.650 de euro şi 250 de puncte ATP. În finala probei de simplu a turneului de la Casablanca, Victor Hănescu a jucat ieri, după închiderea ediţiei, cu elveţianul Stanislas Wawrinka.

VIBORG, SPRE FINALĂ
În prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin, deţinătoarea trofeului, formaţia daneză Viborg HK, a învins sâmbătă, pe teren propriu, echipa norve­giană Larvik, cu scorul de 27-21 (13-13). Cinci dintre golurile echipei gazdă au fost marcate de românca Cristina Vărzaru. Partida retur va avea loc la 17 aprilie, în Norvegia. În cea de-a doua semifinală, campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a jucat aseară, după închiderea ediţiei, în deplasare, cu Gyor ETO (Ungaria). Returul dintre Oltchim şi ­Gyor este programat duminică, 18 aprilie, la Râmnicu Vâlcea.

DOUĂ DIN DOUĂ
Reprezentativa de hochei pe gheaţă a Româ­niei a obţinut ieri a doua victorie la Cam­pionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa B, care se desfăşoară la Narva (Estonia). "Tricolorii", care sunt pregătiţi de canadianul Tom Skinner, s-au impus cu scorul de 8-3 în faţa Islandei, după ce sâmbătă, în meciul lor de debut, câştigaseră cu scorul 4-3 meciul cu echipa Chinei. Din Grupa B mai fac parte Estonia, Israel şi Noua Zeelandă. România se bate cu naţionala ţării gazdă pentru primul loc, singurul promovabil în Divizia a II-a, Grupa A, meciul dintre cele două echipe fiind programat în ultima etapă.

CHIVU, RIDICULIZAT
Fundaşul român Cristian Chivu a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren în meciul pe care echipa sa, Internazionale Milano, l-a terminat, sâmbătă, la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu AC Fiorentina, în cadrul etapei a 33-a a campionatului de fotbal al Italiei. Înlocuit de Jose Mourinho la pauză, căpitanul naţionalei României a primit din partea site-ului blitzquotidiano.it nota 5. "Chivu a fost ridiculizat de Santana", a notat blitzquotidiano.it. Agenţia Datasport, care i-a acordat lui Chivu nota 5,5, a scris: "Introdus pe teren în ultimul moment, după accidentarea lui Stankovici, românul s-a dovedit a nu fi pregătit mental şi a greşit la golul marcat de Keirrison".

×
Subiecte în articol: sport