x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

13 Apr 2010   •   00:00

DANIEL NICULAE, DECISIV
Daniel Niculae a primit cea mai mare notă, 7, din partea cotidianului francez L'Équipe, după ce a adus victoria formaţiei Auxerre, 1-0, pe terenul lui Nancy, în etapa a 32-a din Ligue 1. Niculae, care a fost integralist, a marcat în minutul 88. La rândul său, site-ul football.fr l-a notat pe jucătorul român cu 6: "Golul a venit ca recompensă pentru jocul său, după ce a ratat numeroase ocazii". Daniel Niculae se află la a doua reuşită consecutivă pentru Auxerre după ce a înscris şi săptămâna trecută în par­tida cu Paris-Saint Germain. În total, în acest sezon din Ligue 1, românula perforat porţile adverse de patru ori.


ENGLEZII CER CLEMENŢĂ
Administratorul grupării engleze Portsmouth, Andrew Andronikou, a anunţat că va face apel la UEFA pentru ca echipa să primească licenţa de par­ticipare în Europa League. Din cauza si­tua­ţiei financiare precare, Portsmouth a fost pusă sub administraţie şi s-ar putea să nu primească licenţă de participare în competiţiile europene intercluburi.
Port­smouth şi-a asigurat prezenţa în Europa League prin calificarea în finala Cupei Angliei, unde va da piept cu Chelsea, echi­pă care va merge în Liga Campio­ni­lor. În campionat, Portsmouth ocupă ul­timul loc şi a retrogradat deja în liga secundă.


BUCURICĂ, DORIT ÎN RUSIA
Gruparea rusă ŢSKA Moscova este interesată de achiziţionarea fundaşului stânga Bogdan Bucurică, de la Unirea Alba-Iulia. Potrivit lui Marian Sarmeş, unul dintre acţionarii clubului ardelean, evoluţiile jucătorului din acest sezon au atras atenţia mai multor grupări din ţară şi din străinătate. "Cel mai recent intraţi pe fir sunt ruşii de la ŢSKA Moscova. Deocamdată nu am primit nimic oficial, este vorba doar despre nişte discuţii, dar sunt sigur că, din vară, fotbalistul nu va duce lipsă de oferte. Preţul lui, la fel ca şi cel al internaţionalului de tineret Călin Cristea, va fi undeva în jurul sumei de 400.000-500.000 euro", a spus Sarmeş.


PROVOCĂRI PENTRU BUTE
Pugilistul columbian Edison Miranda a început deja războiul cu Lucian Bute, înaintea duelului pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, care va avea loc la 17 aprilie, la Montreal. "Îi sfătuiesc pe toţi cei care nu şi-au luat încă bilet la această luptă să o facă. Să am 15.000-16.000 de persoane contra mea mă motivează. Pugilistul român trebuie să realizeze că în ring vom fi doar el şi eu. Fanii nu vor fi acolo să-l ajute. Am spus-o şi o repet, merg la Montreal să câştig. Bute trebuie să facă multe poze cu centura sa săptămâna aceasta, fiindcă o va pierde chiar în faţa susţinătorilor săi", a ameninţat Miranda.

×
Subiecte în articol: sport