x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

15 Apr 2010   •   00:00

FUTSAL
Într-un meci amical disputat ieri, la sala Sporturilor din Buzău, echipa naţională de futsal a României, pregătită de spani-olul Sito Rivera, a învins Bulgaria cu 9-1 (5-0). Pentru România au înscris Cosmin Gherman (2), Robert Matei (2), Dumitru Mimi Stoica, Marian Şotârcă, Henrique Ribeiro, Răzvan Radu şi Csoma Alpar. A fost a doua partidă, după cea desfăşurată marţi şi câştigată tot de naţionala României, cu 5-1 (4-1), prin golurile reuşite de Cosmin Gherman (2), Robert Matei, Laszlo Szocs şi Csoma Alpar. Cu acest prilej, pentru tricolori a debutat Henrique Ribeiro, un brazilian naturali­zat, care evoluează la Concordia Chiajna.

DUEL SĂRBESC
Antrenorul bosniac al formaţiei Unirea Alba-Iulia, Blaz Sliskovici, i-a transmis un mesaj tehnicianului muntenegrean al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, în limba sârbă, prin intermediul Mediafax. "Pe Zoran Filipovici nu l-am mai întâlnit de peste 30 de ani şi, deşi am încercat să vorbesc cu el de când se află în România, nu am reuşit să-i aflu numărul de telefon. Zorane, pozdrav al bodovi ostaju u Alba Juliji! (Zorane, te salut, dar punctele rămân la Alba-Iulia!)", a spus bosniacul. Sliskovici e încrezător înaintea partidei de vineri: "Credem în evitarea retrogradării, matematic mai există şanse. Suntem obligaţi să ne batem până la final".

POLO
Un teren de 1,7 hectare administrat de Ministerul Apărării Naţionale a fost trecut de Guvern din domeniul public în cel privat al statului, pentru a permite realizarea pe acest amplasament a unui bazin de polo pentru clubul Steaua Bucureşti, prin Compania Naţională de Investiţii. Vicepreşedintele FR de Polo, dar şi al CS Dinamo, Florian Ştefan, spune că bazinele de înot încep să se în­mul­ţeas­că în România: "La Dinamo bazinul e deja în construcţie, Steaua îşi face şi ea, în Sectorul 5 se mai face unul, mai avem şi la Izvorani acel bazin. Bazinul unde se dispută meciurile din Bucureşti, cel de la Floreasca, este un lighean".

ANTRENORI
Antrenor la Kuban Krasnodar, în di­vi­zia a doua din Rusia, Dan Petrescu crede că fosta sa echipă, Unirea Urziceni, este ieşită din lupta pentru titlu. "Îmi pare rău că Unirea nu va câştiga campionatul. Am rămas cu sufletul acolo şi mi-aş dori din toată inima să se impună. Urziceniul are nişte fotbalişti extraordinari, iar pentru ei îmi doresc tot ce e mai bun. Voi rămâne mereu cu inima alături de fotbaliştii de la Unirea. Fotbalul din Rusia e mult peste cel din România. Multe dintre disputele din al doilea eşalon sunt peste cele din Liga 1", a declarat Bursucul pentru Hotnews. Kuban este pe locul 5 după patru etape, la două puncte de lider.

×