x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

16 Apr 2010   •   00:00

SPRIJIN PENTRU MUTU
În aşteptarea verdictului în cazul sibutramina, Adi Mutu primeşte o mână de ajutor din partea Centrului Inter­na­ţi­o­nal Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO). Organizaţia consideră că solicitarea procurorilor de suspendare a jucătorului pentru un an este nejustificată şi intenţionează să adreseze o scri­soa­re Tribunalului Naţional Antidoping al CONI. "Ţinând cont de anterioara im­pli­care a lui Mutu în consumul de co­ca­i­nă şi revenirea spectaculoasă atât pe te­ren, cât şi ca exemplu de comportament în viaţa de familie, credem că folosirea sibutraminei nu este recidivă", se arată în comunicatul CIADO.

RAPID - STEAUA
În pericol să iasă definitiv din lupta pentru un loc de Europa League, giu­leş­tenii anunţă, prin vocea antrenorului Ioan Andone, că vor muri pe teren în partida contra Stelei. "Niciodată Rapid nu se va da la o parte în faţa Stelei! Asta e o prostie! Toată viaţa mea am jucat contra Stelei, astea erau meciurile pe care le aşteptam. Cine insinuează aşa ceva nu e întreg la minte! Ar fi dramatic pentru un club de nivelul Rapidului să nu meargă în cupele europene al doilea an consecutiv." Steliştii sunt nemulţumiţi de delegarea asistentului Mircea Orbuleţ, cel care în me­ciul de la Cluj, cu CFR, l-a oprit eronat pe Kapetanos, scăpat singur spre poartă.

DOLIU ŞI ÎN LIGA I
Echipele care vor evolua duminică în Liga I vor păstra un moment de re­cu­le­gere înaintea partidelor, în memoria preşedintelui şi a demnitarilor po­lo­nezi decedaţi în catastrofa aviatică de la Smolensk. Guvernul a decis ca duminică, 18 aprilie, să fie decretată zi de doliu na­ţional pentru victimele accidentului aviatic din Rusia. În acest sens, LPF a mai hotărât ca grupările să arboreze drapelele României în bernă, acolo unde acestea există, şi să nu difuzeze muzică neadecvată la staţia de amplificare a stadionului. Organizatorii trebuie să reamintească spectatorilor să aibă un comportament civilizat, specific zilei de doliu naţional.

BĂTAIE PE BILETE LA CM
Mii de sud-africani au format cozi la casele de bilete unde se vând ultimele tichete pentru meciurile turneului final al CM 2010. În fiecare din cele nouă oraşe-gazdă ale competiţiei, sute de suporteri şi-au petrecut noaptea lângă punctele de vânzare. "Suntem aici de miercuri seară, de la ora 22:30", a spus un fan din Cape Town. Sud-africanul îşi adusese o pătură şi un termos cu cafea, dar şi un carton pe care scrisese: "Atenţie, păstraţi distanţa! Avem febră! Febra Mondialului!". Pentru prima oară, 500.000 de bilete de intrare la meciurile unui turneu final vor putea fi cumpărate direct de la casele de bilete.

×
Subiecte în articol: sport