x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

19 Apr 2010   •   00:00

19 aprilie 2010



BISTRIŢA - DINAMO 3-2
Dinamo îşi continuă şirul rezultatelor mizerabile şi finalul sezonului pare să găsească echipa din Ştefan cel Mare în genunchi. La fel ca şi anul trecut, "câinii" ratează toate obiectivele. Cu toate acestea, oficialii roş-albilor par să nu conştientizeze gravitatea situaţiei şi ţin în continuare isonul jucătorilor care şi-au arătat din nou limitele. "Nu am ce să le reproşez jucătorilor. Am primit 3 goluri din 3 faze fixe. Am făcut tot ceea ce este posibil.

Nu poţi să-i ceri unui jucător de fotbal profesionist să se pregătească în condiţiile pe care le-am avut la Cluj", a spus managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea.

AZI, DERBY ÎN BANAT
Etapa a 28-a a Ligii 1 se va încheia astăzi cu derby-ul de pe Stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, dintre echipa locală şi liderul la zi al campionatului, CFR Cluj. Într-un dialog purtat pe forumul site-ului oficial, team-managerul bănăţenilor, Daniel Stanciu a făcut un apel la fani. "Eu nu pot să vă cer să veniţi la stadion, pentru că rezultatele echipei nu au fost cele scontate. Voi m-aţi învăţat însă că Poli e un fel de a fi, de a gândi şi de a trăi. Dan Păltinişanu era plin când aţi retrogradat, când aţi jucat în B sau când aţi jucat cu Dinamo. Poli înseamnă iubire necondiţionată şi doar voi decideţi ce veţi face luni seară".

RATARE LA HOCHEI
Reprezentativa de seniori a României a ratat calificarea în cel de-al doilea eşalon valoric al hocheiului mondial. Vineri seară, în finala grupei B a Diviziei a II-a, la Narva, în Estonia, elevii canadianului Tom Skinner au fost surclasaţi de echipa ţării gazdă, scor 1-7 (0-2, 1-4, 0-1). Golul echipei noastre a fost marcat de Levente Hozo, în repriza a doua, la scorul de 0-6, în timp ce pentru ex-sovietici au punctat Makrov (3 goluri), Petrov, Semjonov, Ivanov şi Nekrassov. Până la confruntarea cu cea mai puternică formaţie fin grupă, tricolorii obţinuseră numai victorii lejere, cu Noua Zeelandă, Israel sau Islanda.

MUTU, ZI DECISIVĂ
Adi Mutu îşi va primi astăzi sentinţa în cazul "sibutramina". Atacantul Fiorentinei va afla cât timp va fi suspendat la finalul şedinţei programate cu începere de la ora 11:30 la Roma. Procuratura Antidoping a CONI a cerut o sancţiune de un an, însă avocaţii jucătorului sunt optimişti şi speră să obţină maximum şapte-opt luni de suspendare, astfel încât românul să aibă drept de joc la începutul sezonului viitor. Presa italiană scrie însă că nu se ştie dacă noua ediţie de campionat îl va mai prinde pe Mutu în tricoul Fiorentinei. Conducătorii viola s-au săturat de nenumăratele incidente în care a fost implicat "Briliantul", aşa că vor să-l vândă.

×
Subiecte în articol: sport