x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

29 Apr 2010   •   00:00

29 aprilie 2010



STEAUA, SANCŢIONATĂ
Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat clubul Steaua cu interzicerea de a organiza un meci pe propriul stadion după incidentele provocate de suporteri la jocul din etapa a 29-a a Ligii 1, cu FC Timişoara. Totodată, clubul din Ghencea a fost amendat cu 50.000 de lei. "Nu mai există limită de kilometri, Steaua poate organiza meciul oriunde, chiar şi în acelaşi oraş, însă nu pe propriul stadion", a declarat preşedintele comsiei, Ioan Neagu. Următorul meci de pe teren propriu al Stelei, cu Astra Ploieşti, este programat la 5 mai.

DATORII MARI LA IAŞI
Clubul Poli Iaşi va trebui să plătească la bugetul de stat suma de 19.901.729 de lei reprezentând taxe şi impozite aferente banilor luaţi de fotbalişti, după ce justiţia a respins contestaţia la executare formulată de gruparea din Copou. "Nu am primit nici o motivare a deciziei. Toate cluburile din România vor avea probleme, pentru că toate sunt în această situaţie. Din câte ştiu, nimeni până acum nu a mai pierdut acest gen de procese.
Dinamo a obţinut chiar o suspendare a deciziei până la clarificarea acestei probleme", a declarat preşedintele clubului, Cristian Stărică.

CUPA PRESEI
Jurnalul Naţional a suferit primul eşec în Cupa Presei Smart - Effect Energy la fotbal, 2-6 în manşa tur a întâlnirii cu România liberă. Partida a fost echilibrată, dar echipa noastră a căzut fizic pe final, când s-a conturat şi diferenţa de pe tabelă. Jurnalul se poate mândri însă cu cel mai frumos gol de până acum al competiţiei, marcat de "stranierul" Daniel Iftodi (foto), şut la vinclu din lovitură liberă. Celălalt gol al Jurnalului a fost înscris de Octavian Ionescu. Meciul retur va avea loc azi.

EUROPA LEAGUE
Astăzi, de la ora 22:05, se vor disputa meciurile din manşa secundă a semifinalelor Europa League. Favorită la câştigarea trofeului, FC Liverpool, primeşte vizita lui Atletico Madrid, englezii având nevoie de o victorie de la două goluri în sus pentru a se califica în finală. În tur, Atletico a câştigat cu 1-0. Meciul va fi transmis de Sport.ro. În cealaltă semifinală se întâlnesc Fulham şi Hamburger SV, în tur 0-0. Finala se va disputa la 12 mai la Hamburg.

×
Subiecte în articol: sport