x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

30 Apr 2010   •   00:00

STEAUA, LA BUZĂU
Sancţionată de Comisia de disciplină a LPF cu interdicţia de a organiza un meci pe propriul te­ren, ca urmare a incidentelor provocate de fani la întâlnirea cu FC Timişoara, Steaua va disputa partida cu Astra, din etapa a 31-a a Ligii 1, la Bu­zău.

LA PORŢILE FINALEI
Echipa masculină de handbal Steaua va disputa duminică (ora 13:30, Sport.ro), în deplasare, me­ciul retur din semifinalele Cu­pei Cupelor, contra formaţiei spa­niole Fraikin BM Granollers. În prima manşă, "roş-albaştrii" au câştigat cu 32-28. "Diferenţa e mică, dar dacă vom avea aceeaşi determinare ca în primul joc putem să ne calificăm", a de­cla­rat Marius Stavrositu. Înaintea meciului din Spania, Steaua a jucat în campionat cu Ştiinţa Bacău, fiind învinsă cu 32-30.

ARGINT LA EUROPENE
România a cucerit medalia de ar­gint în proba de junioare pe echipe din cadrul Campio­na­te­lor Europene de gimnastică de la Birmingham. Diana Bulimar, Larisa Iordache, Diana Rusu, Bea­trice Mărgărit şi Mădălina Neagu s-au aflat în frunte până la ultima rotaţie, când au fost depăşite de Rusia. Larisa Iorda­che şi Diana Bulimar s-au calificat în finala la individual compus, care are loc azi. Duminică, în finalele pe aparate, vor concura Larisa Iordache (sărituri, bârnă şi sol), Diana Rusu (sări­turi), Diana Bulimar (paralele şi sol) şi Mădălina Negru (bârnă). Ieri au intrat în concurs şi se­ni­oa­rele, în calificările la echipe.

×
Subiecte în articol: sport