x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

09 Apr 2006   •   00:00

FC Arges - Jiul / Cartu, invingator, dar tot suparat

"Dubla" reusita de atacantul Marian Tanasa a parafat victoria pitestenilor lui Sorin Cartu. In ciuda succesului de la Mioveni, antrenorul lui FC Arges s-a enervat cumplit la finalul meciului, reprosandu-i violent centralului Vasile Bratu ca golul Jiului, a lui Dinita, a fost marcat dupa expirarea celor trei minute de prelungire. La Jiu a evoluat, in premiera, si ex-stelistul Florentin Dumitru.

National - Sportul / Prima infrangere din retur a lui Multescu

Revelatia acestui retur de campionat, Sportul lui Gigi Multescu, si-a intrerupt ieri seria castigatoare in "Cotroceni", dupa ce a controlat autoritar prima repriza, irosind cateva ocazii foarte mari. Australianul Ryan Griffiths a ucis sperantele "gastii nebune", urcand Nationalul pe ultimul loc al podiumului. La meciul din Cotroceni a fost prezent si managerul general al Stelei, Mihai Stoica.

Otelul - Gloria / In sfarsit, victorie acasa

Galatenii si-au revenit rapid dupa usturatorul esec suferit etapa trecuta, tot acasa, 0-3 in fata Stelei. Atinsa de mana eficace a lui Petre Grigoras, Otelul a izbutit aseara prima victorie pe teren propriu dupa 11 luni. Eroul local a fost, ca si in prima etapa a returului din Stefan cel Mare, atacantul Daniel Stan.

Poli Iasi - Bacau / Moldoveni macelariti intre ei

Umilinta suferita pe terenul din Dealul Copoului impinge Bacaul lui Cristi Popovici, in proportie de 95%, spre Divizia B. Ajutata de doua "duble" superbe, reusite de atacantul ceh Martin Czernoch si de Ionut Balba, trupa lui Ionut Popa n-a avut mila de cealalta echipa a Moldovei si i-a administrat o corectie severa.

Handbal / Datele disputarii finalei Challenge

Echipele de handbal masculin SC da Horta si Steaua Bucuresti au ajuns la un acord in privinta programului finalei Challenge Cup. Astfel, meciul tur, din Portugalia, se va juca la 22 aprilie, iar returul, o saptamana mai tarziu, in Sala Polivalenta din Bucuresti. Orele de disputare a celor doua partide nu au fost stabilite inca, deoarece nu au fost finalizate discutiile cu televiziunile pentru transmiterea in direct a meciurilor finalei. Ieri, nationala feminina de handbal a Romaniei, fara jucatoarele din strainatate, a pierdut in fata Croatiei, scor 22 - 30, in cadrul turneului de la Riesa, din Germania.
×
Subiecte în articol: sport