x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

27 Apr 2005   •   00:00


  • 28 aprilie 2005
  • Ziua lui Beckham costa 700.000 de euro

    Familia Beckham nu se uita la bani cand e vorba sa organizeze chefuri de amploare. Petrecerea pregatita de Victoria cu prilejul aniversarii zilei de nastere a lui David Beckham va costa 700.000 de euro. Potrivit The Sun, Posh vrea sa puna astfel capat zvonurilor privind impasul prin care trece casnicia sa. Printre invitati se vor afla Ronaldo si Zidane, dar si cantaretul Elton John, nasul primilor doi copii ai cuplului, Brooklyn si Romeo. Beckham implineste 30 de ani la 2 mai, dar petrecerea va avea loc o saptamana mai tarziu.

    Comisia de Apel - Jiul a reprimit punctele

    Comisia de Apel a FRF a aprobat memoriul clubului Jiul Petrosani privind anularea penalizarii cu doua puncte si a amenzii de 1.000 de euro dictate impotriva divizionarei B de Comisia de Disciplina. In schimb, s-au mentinut avertismentele si amenzile de 1.000 de euro dictate impotriva patronului divizionarei B, Alin Simota, si a consilierului acestuia, Gheorghe Boruga, care au patruns in cabina arbitrilor la pauza meciului cu Armatura Zalau.

    Ronaldo - Logodnica a pierdut sarcina

    Logodnica lui Ronaldo, Daniella Cicarelli, a suferit marti un avort spontan, la numai o luna dupa ce a anuntat ca este insarcinata. "Suntem foarte afectati, dar cel mai important este ca Daniella sa se simta bine. Este tanara si poate ramane oricand insarcinata", a spus Ronaldo, care mai are un baietel de 5 ani, in urma casatoriei cu Milene Domingues.

    Cupa UEFA - Marius Niculae, cu gandul la finala

    Sporting Lisabona, echipa lui Marius Niculae, va juca in aceasta seara, de la ora 22:15 (TVR 2), impotriva olandezilor de la AZ Alkmaar, in prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA. Portughezii vor incerca sa profite de faptul ca formatia lui Co Adriaanse vine pe "Alvalade" cu un lot decimat de accidentari. In cealalta semifinala, Parma intalneste pe teren propriu, de la ora 22:00, pe TSKA Moscova. Returul se va juca pe 5 mai.

    Atletism - Posibil caz de dopaj

    Laboratorul antidoping de la Madrid a solicitat FR Atletism lamuriri in legatura cu tratamentul medical urmat de o sportiva din tara noastra. "Nu e vorba de un verdict, ci despre unele tratamente pe care ea le-a facut, despre probleme fiziologice, tipic feminine, de hormoni feminini si nu de medicamente de pe lista cu substante interzise. Vor lamuriri de la doctorii care o trateaza", a declarat Iolanda Balas, presedintele FRA. Se banuieste ca atleta respectiva este una dintre medaliatele de la Campionatele Europene de Atletism in sala de la Madrid: Elena Iagar, Corina Dumbravean sau Adina Anton.
    ×
    Subiecte în articol: sport