x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stoichiţă: "Vom încerca să câştigăm fiecare meci, sperăm măcar la locul doi"

Stoichiţă: "Vom încerca să câştigăm fiecare meci, sperăm măcar la locul doi"

30 Apr 2010   •   00:00

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat că formaţia "roş-albastră" va încerca să câştige fiecare meci până la sfârşitul campionatului sperând măcar la ocuparea poziţiei secunde în clasament.

"Pentru a spera la câştigarea titlului trebuie să învingem în toate meciurile care au mai rămas de disputat. Noi vom încerca şi sperăm măcar la locul doi. Noi jucăm, ne batem în fiecare meci deşi recunosc că presiunea este foarte mare. Nu ne sperie nimeni dar respectăm fiecare adversar. Şi pe cei de la Unirea Alba Iulia îi respectăm, nu contează că sunt pe ultimul loc. De asta e şi frumos campionatul, fiecare echipă poate produce surprize, indiferent de poziţia pe care o ocupă în clasament", a spus Mihai Stoichiţă, citat de Mediafax.

Steaua a efectuat, vineri, un antrenament la Râmnicu Vâlcea, pe Stadionul Municipal "Zăvoi", după care a plecat spre Alba Iulia, acolo unde sâmbătă întâlneşte formaţia Unirea, într-o partidă contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

Stoichiţă s-a declarat mândru de prietenia pe care o are cu antrenorul formaţiei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina. "Ar fi fantastic ca Oltchim să câştige Liga Campionilor la handbal feminin. Oricum, fără doar şi poate, Oltchim este una dintre cele mai profesioniste echipe din România. Le urez multă baftă fetelor în finala cu Viborg, sper să aducă trofeul în România. Voi fi şi eu prezent la retur şi sper să pot sărbători alături de prietenul Radu Voina. Sincer, chiar mă mândresc că sunt printre prietenii antrenorului de la Oltchim", a mai spus Stoichiţă.

×
Subiecte în articol: sport