x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stranieri - Mutu – bun, dar învins

Stranieri - Mutu – bun, dar învins

21 Mar 2008   •   00:00
Stranieri - Mutu – bun, dar învins

Inter Milano, cu Cristian Chivu titular în centrul apărării, a mai făcut un pas spre al treilea titlu consecutiv, deşi a terminat la egalitate, 1-1, în deplasare, cu Genoa, în etapa a 29-a din Serie A.

Inter Milano, cu Cristian Chivu titular în centrul apărării, a mai făcut un pas spre al treilea titlu consecutiv, deşi a terminat la egalitate, 1-1, în deplasare, cu Genoa, în etapa a 29-a din Serie A. Asta, deoarece în derby-ul capitalei, Lazio a învins pe AS Roma cu 3-2, printr-un gol înscris în prelungiri. La gazde a lipsit Ştefan Radu, accidentat. În clasament conduce Inter cu 68 de puncte, urmată de Roma – cu 61 de puncte. În schimb, Fiorentina a fost învinsă cu 2-0 la Napoli, dar păstrează şanse intacte de calificare în Liga Campionilor. Adrian Mutu a fost integralist, fiind considerat de presă cel mai bun jucător al florentinilor. “Mutu a reuşit să şi marcheze, dar golul său a fost anulat. A luptat până în ultimul minut, dar nu a fost la fel de inspirat ca în cele mai bune seri ale lui, pentru că nu în fiecare zi se petrece un miracol”, a notat site-ul Fiorentina.it, care i-a acordat cea mai mare notă, 6,5. “Românul a fost în continuare cel mai periculos jucător, lovind şi bara porţii adverse”, a remarcat şi Firenzeviola.it. Fiorentina este pe locul 4, cu 50 de puncte.

 

 

Cupa Spaniei

 

 

Getafe, echipa românului Cosmin Contra, s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după ce a terminat la egalitate, 1-1, în deplasare, cu Racing Santander, în manşa secundă a semifinalelor. În tur Getafe câştigase cu scorul de 3-1. Contra a fost integralist şi a fost sancţionat cu cartonaş galben. În finala programată la 16 aprilie, Getafe va întâlni învingătoarea dintre Valencia şi FC Barcelona, meci jucat aseară.

×
Subiecte în articol: sport