x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Suedia - Bulgaria 5-0 - "Am devenit idiotii Campionatului European"

Suedia - Bulgaria 5-0 - "Am devenit idiotii Campionatului European"

16 Iun 2004   •   00:00

Suedia a obtinut cea mai clara victorie din aceasta editie a campionatului european, zdrobind Bulgaria cu 5-0.

Dupa aspectul jocului, rezultatul pare injust, bulgarii ratand, pana la primirea golului 2, cateva ocazii uriase prin Martin Petrov si Jankovic.

LARSSON. La rampa a aparut Henrik Larsson, veteranul lui Celtic Glasgow, punand capat meciului prin doua goluri marcate intr-un minut. "Acesta nu este decat un prim pas. Acum putem savura victoria, dar maine trebuie sa o uitam, pentru a ne concentra in vederea partidei cu Italia. Pasele pe care le-am primit inainte de a inscrie au fost excelente si primul gol a fost foarte frumos. Nu imi amintesc daca am mai marcat doua astfel de goluri intr-un singur meci", a declarat Larsson.

DESFIINTATI. Selectionerul Bulgariei, Plamen Markov, considera exagerata diferenta de scor: "Suedia a meritat sa castige, dar cred ca scorul e exagerat. Daca nu ar fi jucat Larsson, meciul ar fi fost cu totul altfel". Cotidianul bulgar "7 zile sport" a desfiintat ieri echipa lui Markov: "Am devenit idiotii Campionatului European. Ne-am facut de ras in fata intregii Europe".(Paul Andone)

×
Subiecte în articol: sport