x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Suporteri noi in Giulesti

Suporteri noi in Giulesti

15 Mar 2004   •   00:00

Dupa ce, impreuna cu presedintele Becali, a sarutat stindardul dusmanilor echipei la care s-a format, tanarul antrenor Dan Petrescu s-a bucurat pentru prima victorie pe banca Rapidului.

"M-as fi bucurat mai mult sa joc un derby cu contracandidatele la titlu. Sunt multumit de joc, dar cred ca ne va fi mai greu cu echipele puternice", a declarat Petrescu.

SPRIJIN. O data cu noul gazon si noua conducere tehnica si administrativa, au aparut in Giulesti si noi suporteri.

Pe langa Gica Hagi, Gica Popescu si ministrul de externe Mircea Geoana, la "oficiala" au aparut prefectul Capitalei, Ovidiu Grecea, care, de frig, a imitat dansul lui George Copos din "Stefan cel Mare", precum si fostul secretar de stat Serban Mihailescu, cunoscut ca "Miki Spaga". A lipsit, in schimb, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, un inrait suporter al Rapidului.

URMEAZA. Miercuri, in Cupa, Dan Petrescu are ocazia sa arate o noua fata echipei sale in confruntarea cu Otelul lui Sorin Cartu, care vine la Bucuresti cu un avantaj de doua goluri. Va fi ultima lui confruntare inaintea marelui derby de duminica, cand vine in Ghencea ca adversar al Stelei.
( CATALIN FAINISI, VICENTIU NEAGOE)

×
Subiecte în articol: sport