x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Suporterii Fiorentinei s-au obişnuit fără Mutu: mai mult de trei sferturi l-ar vrea plecat

Suporterii Fiorentinei s-au obişnuit fără Mutu: mai mult de trei sferturi l-ar vrea plecat

18 Mar 2010   •   00:00

Unul dintre site-urile suporterilor Fiorentinei, firenzeviola.it, a lansat, joi, un sondaj în privinţa jucătorilor la care gruparea toscană ar trebui să renunţe în vară. "Favoritul" fanilor a fost românul Adrian Mutu, care a lipsit la multe partide în acest sezon din cauza accidentărilor şi a suspendării după scandalul de dopaj cu sibutramină.

Mutu a fost nominalizat de 77 la sută dintre votanţi drept primul jucător de care Fiorentina ar trebui să se despartă la finalul sezonului, atacantul român fiind urmat în acest top de portarul Frey, cu 11 la sută. De remarcat şi că Gilardino, partenerul de drept al lui Mutu din linia de atac a Fiorentinei, a primit mai puţin de trei procente în această ierarhie.

Tot joi, avocaţii lui Adrian Mutu au depus, la Tribunalul Antidoping al Comitetului Olimpic Italian, documentele referitoare la pastila luată de român pentru a slăbi, informează site-ul violanews.com. Conform sursei citate, o nouă audiere în cazul lui Mutu este programată după Paşte. Un verdict în acest caz este aşteptat la finalul lunii aprilie.

×
Subiecte în articol: redactie