x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Taifun în handbalul românesc / Gheorghe Tadici a fost scos din Consiliul de Administraţie al FRH

Taifun în handbalul românesc / Gheorghe Tadici a fost scos din Consiliul de Administraţie al FRH

de Ovidiu Ciutescu    |    26 Mai 2009   •   00:00
Taifun în handbalul românesc / Gheorghe Tadici a fost scos din Consiliul de Administraţie al FRH
Sursa foto: CHARLES PLATIAU/

Război la hotelul Turist din Capitală, locul unde astăzi a avut loc Adunarea Generală a Fedraţiei Române de Handbal. Cea mai importantă decizie ţine de eliminarea din cadrul Consiliului de Administraţie a celor care sunt antrenori sau jucători ai unei echipe aflate sub tutela FRH. Victimă a acestei decizii, antrenorul Gheorghe Tadici!



Imediat ce a fost aprobată modificarea cerută de cei prezenţi în sală, fostul antrenor al naţionalei feminine a României a luat foc: "Este o decizie aberantă. Aţi făcut asta doar ca să eliminaţi persoanele incomode. Să vă fie ruşine pentru ce aţi făcut aici"!

Liceul, suficient pentru scaunul de preşedinte!


Dacă în urmă cu o săptămână Adunarea Generală a FRH nu a fost statutară, astăzi au fost puse în discuţie câteva modificări ale statutului FRH. În afara deciziei în urma căreia Gheorghe Tadici şi, posibil, Mariana Târcă îşi pierd dreptul de a mai face parte din Consiliul de Administraţie, cele mai importante decizii propuse spre validare sunt următoarele:

1. Candidaţii la funcţia de preşedinte al FRH să nu fie condiţionaţi de deţinerea unei diplome de studii superioare ( propunerea a fost făcută de Constantin Cazacu - patron Steaua MFA, posibil candidat pentru postul pe care în prezent îl ocupă Cristian Gaţu)

2. Preşedinţii Comisiilor de Arbitri, Disciplină şi Comisie tehnică vor fi aleşi de către Adunarea generală a FRH.

3. Secretarul general şi trezorierul vor fi numiţi de către preşedintele FRH.

4. Alegerile pentru funcţia de preşedinte se vor produce în luna august, cauza fiind  programul încărcat al echipelor reprezentative ale României.

×
Subiecte în articol: sport