x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Talpile" lui Ioan Becali

"Talpile" lui Ioan Becali

15 Iun 2004   •   00:00

Atacantul roman de la Besiktas nu stie ce drum sa aleaga: sa-si asculte fostul antrenor, si sa plece in Ucraina, sau sa urmeze sfaturile impresarului sau, Ioan Becali, care il vrea ori in Turcia, ori in Spania.

MADALINA CORBEANU

De la jumatatea lunii mai, de cand a preluat pe Sahtior Donetk, Mircea Lucescu a facut cateva drumuri in Turcia, acolo unde a fost antrenor nu mai putin de patru ani. In afara problemelor personale ramase nerezolvate, tehnicianul s-a interesat indeaproape de soarta celorlalti romani pe care i-a avut sub comanda la Besiktas. Daniel Pancu are inca doi ani contract cu gruparea din Istanbul, in timp ce intelegerea lui Adrian Ilie expira in aceasta vara.

INCERTITUDINE. Daca in privinta "Cobrei", lucrurile s-au lamurit, in sensul ca nu a mai fost dorit la Besiktas, cu Pancone lucrurile sunt inca neclare. Mircea Lucescu s-a inteles in principiu cu oficialii "vulturilor" pentru transferul lui Pancu la Sahtior. Zilele trecute insa ziarele din Turcia au publicat un material in care noul antrenor al lui Besiktas,Vicente del Bosque, si-a manifestat dorinta de a-l pastra pe roman in echipa, mai ales ca si atacantul nostru a declarat ca vrea sa ramana in continuare la Istanbul.

ALEGERE. Mircea Lucescu nu stia de intentia fostului sau elev, dar nici nu parea sa puna mare pret pe materialele publicatiilor turcesti. "Eu am obtinut transferul lui Pancu de la Besiktas. De aici incolo, depinde numai de el. Eu l-am vrut la Sahtior, mai ales ca e vorba de o echipa care va juca in Champions League. Dar, indiferent de optiunea lui, eu ma bucur pentru el. Daca vrea sa ramana in Turcia, e alegerea lui", a spus "Il Luce".

DIPLOMAT

"Nu vreau sa raspund in nici un fel celor spuse de Becali despre mine. Nu comentez in nici un fel afirmatiile sale, pentru ca am alte probleme de care sa ma ocup in acest moment. N-am citit presa din tara in ultimele zile"
Mircea Lucescu, antrenor Sahtior

Lucescu: "Nu am nevoie de impresar"

In ultima vreme, Mircea Lucescu a fost atacat de Ioan Becali, care l-a acuzat ca este vinovat pentru faptul ca romanii nu mai sunt doriti in Turcia. Se pare ca nemultumirile lui Giovanni au aparut dupa ce Lucescu a refuzat oferta acestuia de a veni la Rapid. Mai mult, Becali a fost deranjat de faptul ca "Il Luce" a semnat contractul cu Sahtior avand alaturi un alt impresar, Arcadie Zaporojanu. Tehnicianul echipei din Donetk a preferat sa nu comenteze in nici un fel afirmatiile lui Becali, replicand sec: "La varsta mea, nu cred ca mai am nevoie de impresar".

Pancone se ascunde

Dupa ce s-a terminat campionatul in Turcia, Daniel Pancu nu mai este de gasit la telefon. Surse din apropierea jucatorului spun ca acesta se ascunde la indicatiile lui Ioan Becali, care vrea sa blocheze transferul sau la echipa din Donetk. Mai mult, Giovanni incearca sa-i gaseasca atacantului o formatie din Spania. Desi stia de propunerea venita din partea lui Lucescu de a continua impreuna, se pare ca Pancu nu a incercat sa-l caute pe fostul sau antrenor.
×
Subiecte în articol: sport becali lucescu