x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tenisul feminin sau Williams la pătrat

Tenisul feminin sau Williams la pătrat

06 Iul 2009   •   00:00
Tenisul feminin sau Williams la pătrat

Surorile Williams au din această sâmbătă lumea tenisului mondial la picioare. După ce Serena a învins-o pe Venus în finala de simplu de la Wimbledon, scor 7-6, 6-2, cele două surori s-au impus şi în finala de dublu.



Serena Williams a controlat surprinzător de autoritar ul­ti­mul act al turneului de simplu feminin, spulberându-şi sora mai mare, Venus, cea care defilase pur şi simplu până în fi­nală. Serena a câştigat astfel cel de-al 11-lea titlu de Grand Slam şi al doilea în acest sezon, după triumful de la Austra­lian Open, din ianuarie. "Este minunat, am puţin impresia că i-am luat trofeul lui Venus, ea îl câştigă tot timpul", a de­cla­rat Serena despre sora sa, câştigătoare la Wimbledon de cinci ori. "Ea a fost mai bună şi a avut răspunsul la orice.

A jucat un tenis mai bun", a recunoscut Venus. Tot sâmbătă, Se­rena şi Venus au câştigat şi turneul de dublu, învingându-le cu 7-6, 6-4 pe australiencele Samantha Stosur şi Rennae Stubbs. Aseară, pe arena centrală de la All England&Cricket Club a avut loc finala masculină, Roger Federer - Andy Roddick.

×
Subiecte în articol: sport