x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport The Guardian: "Glasgow Rangers are o ultimă încercare de a menţine şansele de calificare"

The Guardian: "Glasgow Rangers are o ultimă încercare de a menţine şansele de calificare"

04 Noi 2009   •   00:00

The Guardian scrie că Glasgow Rangers trebuie să răzbune, astăzi, cea mai dureroasă înfrângere, după 1-4 cu Unirea Urziceni, mai ales că este un meci de a fi sau a nu mai fi în Liga Campionilor.



"E ultima încercare a lui Rangers de a ridica negura care s-a abătut pe Ibrox şi de a menţine şansele de calificare", a scris sursa citată, care prezintă şi 11-le probabil al scoţienilor: McGregor - Whittaker, Weir, Wilson, Papac- Novo, Davis, Thomson, McCulloch, Naismith - Miller.

The Herald a notat că Rangers se află în faţa unei întâlniri "vitale". "O a doua înfrângere în faţa Unirii ar pune capăt aspiraţiilor de a ajunge în 16-imile competiţiei. Meciul cu echipa lui Dan Petrescu e departe de a fi floare la ureche", a scris The Herald.

The Independent crede că umilinţa la care au fost supuşi jucătorii lui Walter Smith în urmă cu două săptămâni se datorează unei seri proaste, nu subestimării adversarului: "Campionii Scoţiei speră ca la Bucureşti să atenueze duritatea înfrângerii suferite pe Ibrox şi să păstreze în continuare şanse de accedere în faza următoare".

The Times a scris că "o repetare a umilinţei de la Glasgow nu e luată în calcul". "Numele campioanei României îi dă fiori reci lui Walter Smith. La Bucureşti, un oraş unde bulevardele largi şi clădirile clasice se îmbină cu relicvele erei comuniste, Rangers are două variante. O nouă înfrângere ar ucide speranţele de calificare, chiar ar reduce simţitor şi şansele de a merge în Europa League de pe locul 3. O victorie ar da speranţe la locul doi. Nici un egal n-ar fi un dezastru. Unirea speră să repete prestaţia de pe Ibrox. Dacă Dan Petrescu va pierde pariul cu jucătorii săi, Smith va fi cel care va plăti un preţ greu", a subliniat publicaţia amintită.

Daily Mail a subliniat că Rangers trebuie să-şi salveze sezonul european la Bucureşti. "Misiune de salvare la Bucureşti după zdrobitorul 1-4 de acum două săptămâni", a titrat Daily Mail. Daily Record a menţionat că la Bucureşti este momentul ca Rangers să înceapă să-şi repare mândria rănită de Unirea Urziceni.

Mediafax

×
Subiecte în articol: sport