x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Timişoara va contesta la TAS transferurile lui Varga şi Bălan

Timişoara va contesta la TAS transferurile lui Varga şi Bălan

07 Mar 2010   •   00:00

Directorul general al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a anunţat că se va adresa Tribunalului pentru Arbitraj al Sportului de la Lausanne în cazul legitimării jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan la Rapid.

"Urmează ca luni să intrăm în posesia documentelor prin care au fost legitimaţi cei doi jucători, iar apoi vom dovedi că procedura a fost incorectă. Foarte multe tâmpenii sunt stipulate în înscrierea echipei Rapid III la AMF. Nu poţi să inventezi o echipă peste noapte şi să o înscrii tot peste noapte în campionat, chiar dacă este vorba despre Liga a IV-a", a declarat Chivorchian, la Radio Timişoara.

Oficialul bănăţenilor a mărturisit că are cunoştinţă de toate neregulile din acte. "În acte sunt foarte multe lucruri care contravin statutelor atât din regulamentele româneşti, cât şi din cele europene. Eu cred că această speţă nu se va rezolva în România şi îmi pare rău să spun asta. Probabil vom ajunge la TAS, pentru că în legitimarea jucătorilor nu au fost implicată doar AMF Bucureşti, ci şi FRF şi LPF", a precizat Chivorchian.

Rapid i-a legitimat săptămâna trecută pe Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, jucători împrumutaţi de la Sportul Studenţesc, după expirarea perioadei de transferuri, prin intermediul satelitului Rapid III, afiliat la AMF.

×
Subiecte în articol: redactie