x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tineret - Cu găndul la calificare

Tineret - Cu găndul la calificare

de Vicentiu Neagoe    |    10 Sep 2007   •   00:00
Tineret - Cu găndul la calificare
Sursa foto: LUCIAN TUDOSE/

Selecţionata de tineret a Romăniei va disputa măine cu incepere de la ora 17:00 o importantă partidă contra reprezentativei Bosniei-Herţegovina. Meciul, care va avea loc la Rămnicu Vălcea, contează pentru preliminariile CE 2007-2009.

CANTONAMENT. Elevii lui Emil Săndoi se află de căteva zile la Govora, unde se pregătesc pentru dificilul meci de măine. Tinerii fotbalişti romăni au asistat ieri la partida din Liga a II-a dintre FCM Vălcea şi Gaz Metan Mediaş, partidă căştigată de gazde cu scorul de 3-1. Azi, de la ora 17:00, va avea loc antrenamentul oficial, care va fi deschis presei.

Accesul spectatorilor la partida de pe stadionul "Zăvoi" va fi gratuit, selecţionerul Emil Săndoi declarănd că se aşteaptă ca arena să fie plină la ora meciului. "Vălcenii sunt mari amatori de fotbal şi sunt sigur că vor veni să incurajeze naţionala mică a Romăniei, mai ales că şi «cei mari» au bătut in Belarus, fiind foarte aproape de calificarea la CE 2008 din Elveţia şi Austria.

După evoluţiile foarte bune din ultimul timp, am incredere in băieţii mei şi sunt sigur că vor da totul pentru a căştiga. Avem mare nevoie de toate cele trei puncte", a spus fostul internaţional. Naţionala de tineret este lider al grupei a 10-a, cu 4 puncte, după ce a remizat, scor 1-1, cu Franţa, la Brest, şi a invins cu 1-0 in deplasarea din Malta. Din această grupă mai face parte şi reprezentativa Ţării Galilor.

×
Subiecte în articol: sport