x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport TINERET / Fotbal puţin la Caracal

TINERET / Fotbal puţin la Caracal

20 Noi 2008   •   00:00
TINERET / Fotbal puţin la Caracal

Reprezentativa secundă a României n-a reuşit decât un egal în testul cu selecţionata similară a Bulgariei, scor 1-1 (1-1), golurile fiind marcate de Gângioveanu ('3) şi Torje ('8-aut.)



Vreme friguroasă, gazon greu şi evoluţie modestă pentru "tricolorii mici" ieri la Caracal. Ambele formaţii s-au complăcut într-un joc de angajament, dar confuz la mijlocul terenului, presărat cu multe erori tehnice, majoritatea provocate de gazonul aproape impracticabil. Olteanul Gângioveanu (foto, în galben) a deschis scorul cu capul după numai trei minute la capătul unei acţiuni iniţiate de Torje, dar căpitanul de ieri al selecţionatei de tineret şi-a scăzut singur din merite după numai cinci minute, trimiţând cu capul în propria poartă după o lovitură liberă a oaspeţilor. Până la final, elevii lui Emil Săndoi au mai avut o singură mare ocazie de gol, Bicfalvi trimiţând puternic în transversală cu zece minute înainte de final, după o frumoasă pătrundere solitară pe partea dreaptă. "A fost un test util, însă nu pot să remarc pe nimeni. Se vede că jucătorii din generaţia veche sunt mai maturi, mai căliţi în competiţiile importante. Rezultatul este mincinos, pentru că puteam să câştigăm acest meci. Important este că mi-am făcut o impresie generală despre această echipă", a declarat la final selecţionerul Emil Săndoi.

Nume noi

Emil Săndoi a mizat în partida de la Caracal pe o garnitură compusă din S. Lung Jr. ('65 Cezar Lungu) – Bărboianu ('50 Cojoc) , Cordoş, R. Barbu, S. Ilie – Torje ('67 Doman), L. Iorga ('46 A. Ionescu), Bicfalvi, Gângioveanu, ('50 Ochiroşii) – Răduţă ('56 Alibec), Rusescu ('60 Teuşan). Meciul a fost condus bine de Aurelian Bogaciu, ajutat de Daniel Demetrescu şi Adrian Ghinguleac, la partida de pe stadionul din Caracal asistând 1.500 de spectatori. "Suntem la început cu această echipă şi trebuie să avem răbdare, că vor veni şi rezultatele. Cu vechea «gardă» ne cunoşteam mai bine, erau legate relaţiile de joc. Bulgaria a fost o echipă bună, care a stat bine în teren", a declarat Gabriel Torje.

×
Subiecte în articol: sport