x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ţintele Stelei pentru postul de antrenor: Piţurcă, Badea, Rednic şi Hagi

Ţintele Stelei pentru postul de antrenor: Piţurcă, Badea, Rednic şi Hagi

03 Mai 2010   •   00:00

Patronului Stelei, Gigi Becali, a declarat, luni, că se gândeşte la patru tehnicieni pentru funcţia de antrenor al echipei din Ghencea din sezonul viitor. "Piţurcă, Badea, Rednic, Hagi, ăştia sunt oamenii", a precizat Becali.

"Piţurcă nu cere bani mulţi, el are pretenţii mari la jucători, la performanţă, cum e şi normal. Mi-a zis să nu mă iau de jucători, e ceva normal. Şi nici la echipă, că poţi să-i spui lui Piţurcă să bage un jucător? El o termină imediat şi nu mai vorbeşte cu tine. Oricum sunt prieten cu el şi nu mă cert cu el. Dar nu am discutat condiţiile cu el", a declarat finanţatorul Stelei.

"E posibil şi Hagi să vină, din punctul meu de vedere. Să-mi propună un proiect de cinci jucători, cu care să ia campionatul. Dar nu să vină  iar cu Zaharia, Rada şi Ninu, că pe ăştia el i-a adus. Dacă mai vine iar cu din ăştia, iar dă chix. Oricum, nu mă mai cert acum cu el dar nici nu mai pot suporta un an de experienţă", a explicat Becali.

Ionuţ Badea e văzut de Becali ca un tehnician care pregăteşte echipe spectaculoase: "Toate echipele pe care le-a antrenat el combină frumos, joacă cu mingea pe jos. Am înţeles că a terminat Facultatea de Matematică, că are IQ-ul ridicat, că e poliglot. Înseamnă că e băiat deştept. Dornic de muncă este. Asta m-a încântat. Şi până la urmă e şi vorba de bani. Că de exemplu Piţurcă te curăţă".

"M-am gândit şi la Rednic, dar să vedem şi dacă îl acceptă suporterii. Şi aşa avem discuţiile pe care le avem. El are atuul că a fost şi la Rapid, nu numai la Dinamo şi este profesionist. E aceeaşi situaţie ca la Andone, e dinamovist pur-sânge dar antrenează Rapidul, oamenii vor să mănânce o pâine şi îşi fac treaba", a încheiat Becali.

×
Subiecte în articol: redactie