x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tirlea de argint

Tirlea de argint

26 Aug 2004   •   00:00

Cursa de 400 de metri garduri de aseara a reprezentat un moment de fericire pentru Ionela Tirlea, care s-a clasat pe locul al doilea, in urma grecoaicei Fani Halkia.

Cand spui Ionela Tirlea spui succesul atletismului romanesc. Alaturi de multi alti reprezentanti ai acestui sport din tara noastra, valceanca a urcat "tricolorul" pe culmile succesului. Acelasi lucru s-a intamplat si aseara, cand romanca s-a clasat pe locul al doilea in cursa de 400 de metri garduri, in urma grecoaicei Fani Halkia.

STRES. Ionela a obtinut, astfel, a doua medalie de argint a atletismului romanesc la Atena, dupa cea a lui Marian Oprea la triplusalt. "Am fost foarte stresata. Stiam ca pot prinde podiumul, desi presiunea a fost foarte mare. Mi-am dorit foarte mult sa fiu macar in primele trei. Ma asteptam ca primul loc sa fie castigat de grecoaica, pentru ca o stiam de anul trecut, cand scotea 56:30. Totusi, sunt extrem de fericita", a declarat, emotionata, proaspata vicecampioana olimpica.

In alta ordine de idei, Felicia Tilea s-a calificat in finala la aruncarea sulitei, cu al cincilea rezultat din penultimul act.

PARERE

"Grecoaica e mult mai talentata decat pare si a putut sa faca progrese fantastice intr-un timp foarte scurt. A scazut remarcabil, de la 56:30 pana la 52:82, in mai putin de un an" - Ionela Tirlea

×
Subiecte în articol: sport