x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Toate gândurile spre Ujpest

Toate gândurile spre Ujpest

de Mihai Igirosanu    |    08 Iul 2009   •   00:00
Toate gândurile spre Ujpest
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Trupa lui Cristino Bergodi îşi va începe oficial sezonul peste exact o săptămână, în Ghencea, acolo unde va disputa prima manşă a confruntării cu vicecampioana Ungariei, Ujpest Budapesta, în turul 2 preliminar al Europa League.



Jucătorii stelişti sunt deja montaţi la meciul cu maghiarii, chiar dacă înaintea partidei cu Ujpest vor evolua împotriva turcilor de la Genclerbirligi, tot în Ghencea, cu ocazia prezentării oficiale a lotului pentru sezonul 2009-2010. Mijlocaşul Iulian Ochiroşii, cel pe care Bergodi l-a folosit mai mereu ca titular în meciurile amicale din Austria, a exprimat starea de spirit din lotul roş-albaştrilor. "Vrem să tranşăm calificarea în dubla cu Ujpest încă de la Bucureşti. Referitor la campionat, sunt sigur că anul acesta Steaua va reuşi să cucerească titlul."

Revenit după împrumutul la CS Otopeni, stoperul Ionuţ Rada s-a referit şi el la confruntarea cu maghiarii: "Nu ne interesează ce vor face suporterii celor de la Ujpest, ci ceea ce vom face noi pe terenul de joc. Chiar dacă sunt necunoscuţi pentru noi, trebuie să le acordăm respect celor de la Ujpest.

Suntem obligaţi să facem jocul nostru şi să demonstrăm că Steaua reprezintă un nume mare în fotbal. Dubla cu Ujpest trebuie să ne dea încredere pentru începutul campionatului".


Bibişkov, pe 3 ani
În urma negocierilor purtate în cantonamentul de la Bad Bleiberg, din Austria, atacantul bulgar Krum Bibişkov a semnat un contract pe 3 ani cu Steaua şi va avea un salariu lunar de 10.000 de euro. Masivul vârf, înalt de 1.96 metri, a oferit deja primele declaraţii pentru site-ul oficial al grupării din Ghencea.

"Am ales Steaua pentru faptul că este cea mai bună echipă din România, pentru că îşi propune să câştige campionatul şi să joace în Liga Campionilor. Sunt foarte fericit că am făcut acest pas."

×
Subiecte în articol: sport