x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Toate tunurile pe Dinamo

Toate tunurile pe Dinamo

21 Apr 2004   •   00:00

Dupa semiesecul din meciul cu Ceahlaul, oficialii Stelei au izbucnit ieri impotriva rivalei Dinamo, ai carei reprezentanti suspectasera de blat meciul de la Piatra Neamt.

Cel mai vehement in declaratii a fost Mihai Stoica, presedintele executiv al Clubului din Ghencea. Meme a sustinut ca Dinamo a castigat partida cu Universitatea Craiova cu largul concurs al centralului Ionica Serea. „Pentru castigarea campionatului nu sunt decisive punctele pierdute de noi la Piatra Neamt, dar pot fi decisive cele castigate de Dinamo, cu sprijinul substantial al lui Serea", a spus Stoica.

IRONII. „Mi s-a luat o piatra de pe inima dupa ce Serea a recunoscut ca a gresit. Am dormit mult mai linistit. A facut un gest de mare caracter. Ce conteaza ca astfel poate influenta castigarea titlului? Important e ca omul a recunoscut, greseala e pe jumatate iertata. Daca au fost doua greseli, inseamna ca ramane una", a continuat, ironic, Meme Stoica. Mai mult, oficialul stelist a replicat ca si meciul Farul - Dinamo poate fi considerat suspect. „Am fost la mana lui Serea, acum suntem la mana lui Curca. Sper ca Farul va juca cel putin la fel de bine cum a jucat Ceahlaul", a spus Meme Stoica. El a comentat si declaratiile lui Cristi Borcea, potrivit carora Dinamo va mai pierde meciuri doar la copii pana la finalul campionatului. „Poate sa faca opt egaluri si suntem multumiti", a spus Stoica.

INVATAMINTE. In schimb, antrenorul Victor Piturca l-a ironizat pe Ioan Andone, care declarase, dupa meciul Ceahlaul - Steaua, ca va veni la fiecare meci pe care ros-albastrii le mai au de disputat in acest sezon. „Andone poate sa vina la meciurile noastre, ca are ce invata", a spus Piturca, adaugand ca prezenta tehnicianului dinamovist la Piatra Neamt nu a purtat ghinion Stelei. „Ghinionul ni l-am purtat singuri, pentru ca am ratat mult la 1-0 si am facut cadou golul egalizator", a spus Piturca.

Ionut Paduraru


Memoriu impotriva lui Pinalti

Dupa declaratiile lui Gheorghe Stefan, potrivit carora „Marian Salomir este arbitrul Stelei", gruparea din Ghencea a facut memoriu la Liga Profesionista de Fotbal, cerand suspendarea presedintelui nemtean. „Daca Stefan a vazut japca la meciul asta inseamna ca ori eu am o viziune deformata asupra fenomenului fotbalistic autohton, ori Stefan vede alte meciuri", a declarat Mihai Stoica. „Salomir nu a fost niciodata arbitrul Stelei. Salomir nu e arbitrul Ceahlaului si de aceea nu e multumit Stefan. Daca Salomir nu are nici o reactie la astfel de declaratii, ca si la alte manifestari ale gazdelor, inseamna ca este un arbitru fara personalitate si nu are ce cauta la acest nivel", a spus si antrenorul Victor Piturca.


Nemultumiti de comentariul TVR

Atat presedintele Mihai Stoica, cat si antrenorul Victor Piturca s-au declarat nemultumiti de comentariul de la partida cu Ceahlaul, pe care l-au considerat partinitor. Inregistrarea partidei, transmisa in direct de TVR1, a fost urmarita de stelisti luni, cu ocazia studiului video. „Cand am dat noi gol, comentatorul parca a avut un deces in familie", a spus Mihai Stoica. „Asa se int‚mpla mereu la Bistrita si la Piatra Neamt. Ce mare bucurie c‚nd a egalat Ceahlaul!ì, a completat Piturca. Tehnicianul a mai spus ca echipa sa ar putea fi avantajata de faptul ca Dinamo, contracandidata la titlu, si FC Arges, adversara din etapa urmatoare, joaca un meci in plus in Cupa Romaniei, deoarece Ñpot interveni accidentari si suspendariì.


Au vazut „Patimile lui Iisus"

Intreg lotul stelist a fost prezent aseara la Cinematograful „Patria" pentru a urmari filmul „Patimile lui Iisus". Acest film a fost ales de patronul Stelei, Gigi Becali, care considera ca pelicula, in care joaca si actrita romanca Maia Morgenstern, ii va monta pe jucatori in lupta pentru titlu. „Baietii aveau deja programat acest film pentru urmatorul cantonament, dar asa o sa-l vedem mai devreme", a explicat ieri dimineata antrenorul Victor Piturca.

×
Subiecte în articol: sport dinamo stoica piţurcă