x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Transfer - Armenteros, aproape de Steaua

Transfer - Armenteros, aproape de Steaua

de Mihai Igirosanu    |    11 Ian 2008   •   00:00
Transfer - Armenteros, aproape de Steaua

Managerul general al Stelei, Adrian Ilie, a declarat ieri că va merge în Spania pentru a discuta cu oficialii clubului Sevilla transferul mijlocaşului argentinian Emi-liano Armenteros

Managerul general al Stelei, Adrian Ilie, a declarat ieri că va merge în Spania pentru a discuta cu oficialii clubului Sevilla transferul mijlocaşului argentinian Emi-liano Armenteros (foto), legitimat la echipa a doua a grupării andaluze. “Independiente, clubul de care aparţine, şi-a dat acordul, am cerut şi Sevillei un răspuns, au spus că mai amână un pic. Vreau să merg în Spania pentru a avea o discuţie despre Armenteros, pentru că acum decizia le aparţine”, a spus Ilie.

 

Oficialul clubului din Ghencea a mai afirmat că Steaua se află în discuţii cu anumiţi atacanţi. “Aşteptăm să anunţe dacă ar vrea să vină la Steaua. Ţintele noastre sunt doi atacanţi şi un mijlocaş, atât”, a menţionat oficialul stelist. Ilie a precizat că în stagiul de pregătire din Spania va participa doar lotul de jucători anunţat, posibilele achiziţii, printre care şi nigeria­nul Dino Eze de la Gloria Buzău, urmând să se alăture echipei pentru cantonamen­tele din Cipru, de la Larnaca şi din Turcia, de la Antalya Sports Center.

 

 

Lăcătuş îi răspunde lui Bădoi

 

 

Atacat miercuri de Valentin Bădoi, recent transferat la Poli Timişoara, antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, i-a răspuns ieri fostului său elev. “Preocuparea unui jucător profesionist este aceea de a se antrena, de a juca de fiecare dată când este solicitat şi de a-l determina pe antrenor să-l introducă pe teren. Din păcate, Bădoi nu a făcut nimic pentru a mă convinge să-l titularizez. Nu l-am folosit pe Bădoi pentru că nu m-a convins, iar atunci când aş fi vrut să-l folosesc, la meciul cu Dinamo, am fost informat că ceruse deja să joace la echipa a doua. Probabil, prefera să joace acolo decât să stea pe bancă sau voia să afle dacă va face sau nu parte din lot, pentru a şti dacă poate să plece mai devreme acasă. Astfel de comportamente nu îl vor ajuta să se impună nici la echipele unde va juca de acum încolo în cariera sa”, a replicat “Fiara”.

×
Subiecte în articol: sport