x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Transfer - Va fi Ballack la Chelsea?

Transfer - Va fi Ballack la Chelsea?

01 Mar 2006   •   00:00

Roman Abramovici nu doarme, ci pregateste deja noi lovituri pe piata transferurilor. Prima dintre ele: Michael Ballack. Cotidianul Daily Mail scrie ieri ca jucatorul lui Bayern München ar fi semnat un contract pentru 4 sezoane cu Chelsea. Agentul jucatorului si echipa germana spun insa ca nu-i adevarat.

SUPOZITII. Potrivit publicatiei britanice, gruparea londoneza i-ar fi oferit lui Ballack un salariu saptamanal record de 121.000 de lire sterline (178.000 de euro). Daily Mail sustine ca acordul intre Chelsea si jucator nu a fost dat publicitatii pana in prezent pentru a se evita orice suspiciuni in cazul in care londonezii ar fi jucat cu Bayern in Liga Campionilor. Contractul germanului cu formatia bavareza expira in vara.

DEZMINTIRE. Contrar dezvaluirilor din presa britanica, agentul lui Ballack, Michael Becker, a declarat pentru publicatia Der Spiegel ca jucatorul nu a semnat cu Chelsea. "Singurul lucru pe care pot sa il spun este ca Michael nu a semnat cu nimeni", a precizat Becker, care a adaugat ca este "plictisitor si obositor" sa dezminta mereu numeroasele zvonuri

×
Subiecte în articol: sport