x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Transferurile intărzie să apară

Transferurile intărzie să apară

de Mihai Igirosanu    |    25 Iul 2007   •   00:00
Transferurile intărzie să apară
Sursa foto: GABI BOHOLT/

Cu doar trei zile inaintea debutului din Liga 1, programat vineri seară, contra Ceahlăului, incertitudinile şi aşteptările in privinţa transferurilor tensionează atmosfera in Ghencea.

Steaua - Ghencea, in aşteptare

Cu doar trei zile inaintea debutului din Liga 1, programat vineri seară, contra Ceahlăului, incertitudinile şi aşteptările in privinţa transferurilor tensionează atmosfera in Ghencea.

După ce, pe rănd, argentinianul Armenteros şi portughezul Dady au declinat oferta Stelei, mijlocaşul central sărb Vladimir Ivici, de la vicecampioana Greciei, AEK Atena, este foarte aproape de a semna astăzi cu "roş-albaştri".

ACORD. Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat ieri că jucătorul in vărstă de 30 de ani a acceptat propunerea de a veni in Ghencea. "Ivici şi-a dat acordul verbal. Din moment ce a cerut să trimitem oferta inseamnă că şi-a dat acordul. Sperăm ca măine-poimăine să se finalizeze. Sperăm să avem căt mai rapid şi răspunsul lui Fabien Camus, de la Charleroi", a spus fostul internaţional. In privinţa lui Camus, acesta urma să decidă aseară dacă acceptă să imbrace tricoul Stelei.

DEBUT. Portarul columbian Robinson Zapata a efectuat luni seară primul antrenament la Steaua, pregătindu-se, alături de ceilalţi trei portari ai "roş-albaştrilor", Cornel Cernea, Cosmin Vătcă şi Cezar Lungu, sub comanda antrenorului de portari Zoltan Iaşko. Prima şedinţă de pregătire de după meciul amical cu Charleroi a durat 75 de minute şi a constat in alergări, mişcări de stretching şi exerciţii de posesie din una sau mai multe atingeri. De la antrenament au lipsit Victoraş Iacob, Vasilică Cristocea, Sorin Ghionea şi Valentin Badea, toţi accidentaţi, in timp ce Ovidiu Petre şi Gigel Coman s-au pregătit separat.

Â

ANALIZĂ. Managerul Adi Ilie a dezvăluit că este bine informat in legătură cu adversarii de la Zaglebie inaintea "dublei" din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. "Am văzut meciurile jucate de Zaglebie. Am remarcat că are un antrenor ingenios, care a introdus disciplină tactică. Am văzut-o personal pe Zaglebie in meciurile cu CFR Cluj şi cu Saturn, am mai urmărit şi căteva DVD-uri. Avem toate informaţiile de pănă acum, mai ales că asistentul lui Hagi a urmărit-o pe Zaglebie şi in Supercupă. Folosim şi informaţiile date de Dan Petrescu, care ne ajută foarte mult. Trei jucători mi-au plăcut cel mai mult: Wlodarczyk, Lobodzinski şi Iwanski. Adică atacantul, mijlocaşul dreapta şi mijlocaşul central", a spus Ilie.

Adversar

Preşedintele lui Zaglebie Lubin, Robert Pietryszyn, s-a arătat ingrijorat din pricina programului aglomerat al campioanei Poloniei. "Programul incărcat mă ingrijorează, pentru că avem mai multe meciuri in cinci zile, in campionat, dar şi partida cu Steaua, din preliminariile Ligii Campionilor. Poate că meciurile jucate ne vor ajuta, pentru că echipa işi poate imbunătăţi jocul." Pietryszyn se va căsători la finalul săptămănii şi a declarat că işi doreşte cadou din partea fotbaliştilor eliminarea Stelei. "Meciul retur este programat la 7 august şi i-am promis viitoarei mele soţii că vom pleca şi in vacanţă la sfărşitul lunii august", a mai spus boss-ul celor de la Zaglebie. Ca şi Steaua, polonezii debutează vineri in campionat, tot acasă, impotriva lui Widzew Lodz.Â

×
Subiecte în articol: sport