x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Trofeu căştigat după lovituri de departajare

Trofeu căştigat după lovituri de departajare

21 Iul 2007   •   00:00
Trofeu căştigat după lovituri de departajare

Dinamo a terminat cu o victorie turneul de pregătire din Austria, elevii lui Mircea Rednic invingănd după lovituri de departajare pe Beşiktaş, in finala turneului amical de la Zell am See. Roş-albii vor reveni astăzi in ţară şi vor primi liber pănă luni, cănd jucătorii vor reintra in cantonament pentru meciul din Supercupă cu Rapid.

TITULARI. Tehnicianul dinamovist a inceput partida cu formula: Lobonţ - Blay, Moţi, Şt. Radu, Izvoranu - Zicu, Mărgăritescu, Fernandes, Cătălin. Munteanu - Bratu, Niculescu. Dorind să-şi ia revanşa pentru infrăngerea inregistrată in toamnă in grupele Cupei UEFA, turcii au inceput mai bine şi au avut două ocazii, dar de fiecare dată Lobonţ s-a opus salvator. De partea cealaltă, cea mai mare şansă de gol a dinamoviştilor a venit după o lovitură liberă executată excelent de Claudiu Niculescu (foto), dar Ruştu a respins in corner. După pauză, Rednic i-a introdus pe Dănciulescu, Cristea, Pulhac, Chiacu, Ropotan, Stoican şi Ayangma, dar cel mai periculos om al "căinilor" a rămas tot Niculescu. De asemenea, Lobonţ a intervenit in căteva rănduri in faţa atacanţilor turci.

PENALTY-URI. Cum pănă la final nu s-a inscris in nici o poartă, cele două combatante au trecut la executarea loviturilor de departajare. S-a mers cap la cap, fără greşeală, pănă la 6-6, pentru Dinamo inscriind Cristea, Stoican, Chiacu, Niculescu, Dănciulescu şi Pulhac. Apoi Lobonţ a apărat execuţia lui Ozmen, dar apoi a ratat şi el ocazia de a da lovitura decisivă. Beşiktaş a inscris pentru 7-6, Ropotan a egalat, iar apoi Lobonţ nu a putut fi invins de Kaş. Radu Ştefan a inscris după aceea cu o scăriţă superbă, Dinamo impunăndu-se la final cu scorul de 8-7.

×
Subiecte în articol: sport